- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.783
Haberler gerçek o zaman bu da showmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberler gerçek o zaman bu da showmuş.
Daha da medyanin uydurmasi demezsiniz. Ftor hocam olayi dogrulamis.
Cengiz'de tam tersini söyledi![]()
Haftaya oynamazsa Goztepe maçında taraftar 30.dakika ereni ıslıklayıp.Gomis icin tempo tutarlar.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eren Gomisden iyi demeyeceksin umarim yerli sevici aydin renkdasim
Taraftarın gözünden düştü gomis çıkıp zam olayını kabul edip yaptıklarından dolayı özür dilerse barışılır sorun çözülür.Diğer türlü iş bitti.Haftaya oynamazsa Goztepe maçında taraftar 30.dakika ereni ıslıklayıp.Gomis icin tempo tutarlar.
Taraftarın gözünden düştü gomis çıkıp zam olayını kabul edip yaptıklarından dolayı özür dilerse barışılır sorun çözülür.Diğer türlü iş bitti.
Fatih Terim: Gomis konusunda yönetim bir karar verdi. Talebi reddetti. Özür konusuna gelirsek bana gelen bir özür yok.
![]()
Real Madrid'de bazı oyuncular bile bu parayı alamıyor.Ben anlamıyorum arkadaş bir futbolcu toplamda 6.5 milyon euro kazandığı bir sezondan sonra nasıl zam istemeye kalkar.Hadi o haltı yedin diyelim yönetim vermeyince niye menajerine açıklama yaptırır.O zaman senin şimdiye kadar yaptığı her hareket sahteymiş gomis efendi.
Isteyecek tabi zam.
29 golu eren degil gomis atti beyler. Kaç tane maci aldilar garry ile birlikte ben sayisini unuttum sizse komple sezonu unutmussunuz belli oldu
Isteyecek tabi zam.
29 golu eren degil gomis atti beyler. Kaç tane maci aldilar garry ile birlikte ben sayisini unuttum sizse komple sezonu unutmussunuz belli oldu