#18 Bafétimbi Gomis

Bu da haftanın tamamını spor salonunda dambıl kaldırarak geçiriyo, maçlarda kas yapmış mahalle abileri gibi 2 adım atmaktan aciz.

Sen giderken biz dönüyoduk gomiş bey yer mi Anadolu çocuğu çalışıyorum ayaklarını !!

Sezon başında Zam olayları ifşalanana kadar fotoğraf filan atan yoktu.Menajer açıklamalarından sonra birden instagram da show yapmaya başladı beyimiz.

Fatih Altaylı: "Bu Gomis denen alçak işini yaptığı için fazladan para istiyor. Gomis efendi birisi sana daha fazla para veriyorsa defol git."

Kırk yılın başı doğru bir laf demiş

Alçak kelimesinin nesi doğru.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boşma yapma Yiğit artık gözümüzde Gomis bu

DkUdUqdWwAAvt1k.jpg

Saygi duydugum ve begendigim bir oyuncuydu ama yaptigi sacmaliklarla benim icin bir degeri kalmadi

Taraftarin genelinde bu böyledir

Aydin kardesime katiliyorum,az bile diyor

Dün @Hasan Taysi hocama cevap yazmıştım forum hata vermişti burda yazıyım.

Gomise tepkiler abartı değil zam istedi vs herşeye eyvallah dedik ama Akhisar maçında açıkça gösterdi benim takım umrumda değil kötü oynamak değil bilerek kötü oynadı takımı sattı , takımı satan oyuncu messi olsa takımda istemem burası dingonun ahırı değil böyle böyle floryada düzen bozuluyor zaten bonservis verdiğimiz topçuya imza parası verdiğimizde kuşkuya düşmüştüm ama olur öyle arada demiştim ama işi gücü para tek derdi para.

Adım gibi eminim gol başı ayrı parada alıyordur kasmasının nedeni odur geçen sezon üste şampiyonluk primide aldı ohh ne güzel , umut bile 15 gol atıyordu bizde tamam gomis kötü oyuncu vs değil o konu ayrı ama sadece para için oynuyor sadece para şu saatten sonra takımda kaldı diyelim 33.hafta en kritik maçta takımı satmıyacağının garantisini kimse veremez gomisin Gs kariyeri bence Akhisar maçıyla bitmiştir en kısa zamanda resmileşir inş.

Profesyonel futbolcu para icin oynar. Yerliside yabancisida ayni.

Beyler onumuzde CL maclari var. Zaten 3 senede bir zar zor katiliyoruz. Yapmayin sunlari.

Profesyonel futbolcu para icin oynar. Yerliside yabancisida ayni.

Beyler onumuzde CL maclari var. Zaten 3 senede bir zar zor katiliyoruz. Yapmayin sunlari.

Birincisi yapmayın diye bir şey yok. Biz değil kendisi yapıyor. Bizim euro bazından bir kuruş fazla verecek bir ekonomik durumumuz yok. İkincisi tamam diyelim ki yaptık. Sezon boyunca 29 değilde 15 gol atınca maaşını 2 milyon euro’ya indirecek mi? Yok öyle saçmalık olmaz diyorsan buna da evet demeyeceksin bence. Biliyorum Gomis gibi bir adama ihtiyaç var ama adam bizi istemiyor ne yapabiliriz şimdi? Para verirseniz köpek gibi oynarım diyor ama bu ekonomik durumlar içinde bizden hala para istemesi resmen nankörlük.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben olsam gomis le uzlasirim , oynatir suyuna giderim , ilk gelen kupada ise fotografa sokmam "kaybettirdigin kupaya say , senin yuzunden onca insan kupa kaldiramadi , simdi de sen kenarda dur" derim

hem istifade etmis ,hem de gunu gelince bedelini odetmis olurum

Birincisi yapmayın diye bir şey yok. Biz değil kendisi yapıyor. Bizim euro bazından bir kuruş fazla verecek bir ekonomik durumumuz yok. İkincisi tamam diyelim ki yaptık. Sezon boyunca 29 değilde 15 gol atınca maaşını 2 milyon euro’ya indirecek mi? Yok öyle saçmalık olmaz diyorsan buna da evet demeyeceksin bence. Biliyorum Gomis gibi bir adama ihtiyaç var ama adam bizi istemiyor ne yapabiliriz şimdi? Para verirseniz köpek gibi oynarım diyor ama bu ekonomik durumlar içinde bizden hala para istemesi resmen nankörlük.

Gomis hep boyleydi bir gunde degismedi ya adam. Idare edeceksin abicim biraz sisereceksin bu adam takimin en iyi oyuncusu. Ligler basladi artik bu saatten sonra ne yapilabilir.

Unutmayin beterin beteride var bkz Negredonun 4m luk kontrati. Herseyi gectim twitterdan futbolculara kufur etmenin ne faydasi var. Ayip be herif bi cuval dolu gol atmis.

Adam geçen yıl 6.5 milyon euro almış. Yine aynı parayı istiyor. Yıllığı 6.5 milyon euroya İbrahimovic’i getirip forma satışından 1.5 milyonunu çıkartırım. Yani sen diyorsan tamam bu adama yıllık 6.5 milyon verelim tamam kabul ne denebilir ki?

Geri
Üst Alt