#18 Bafétimbi Gomis

Aklım almıyor arkadaş..
Bi insan bunu kendine nasıl yapabilir?
Kesin şeytan dürtüyor böyle tipleri, rahat batıyor.
25 milyon insan arkanda, hiç futboldan anlamayan kadınlar bile tanıyor seni.Sempatik 1 tipsin
Sen olsan bari şarkısını bile zirvede tutuyorsun, patlatıyorsun.
3milyon 850 bin ero yapılıp da 3 milyon 350 bin eroya yapılamıcak bişey söyleyin.
İkisi de çok para gözünü toprak doyursun.

Bi kadını çok seversin, sonra o öyle bi şey yaparki bitirir kendini yoktan yere.Bi daha başka kadın da sevmezsin.Ama onu da sevmezsin.Yerle bir eder kendini.Bununki de o hesap.Soğumuştur bi yeri..
Bam telinden anlatmışsın renktaş, gıpta ettim .

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hainlik yapmasa bile 11m veren varsa satilmali

Kendisinin kalan kontratini aynen Modeste'ye veririz, 3-4 de imza parasi atarzi cebimizde hayvan gibi para kalir

Hea affedilecek galiba vasifsiz yonetim yuzunden orasi ayri

Kalması takıma da acayip negatiflik verir bu saatten sonra. Artık mücadele etmediği her maçta, penaltı kaçırdığı, yüzde yüzlük goller atamadığı maçlarda kafada tek soru olacak acaba bu adam para için mi oynamıyor? Onun için tez zamanda şutlanmalı. Goller attı sevindik falan filan ama ben hala oyun tarzını sevemedim. Takıma bir tamamlayıcılığı yok. Elmander gibi takımı sahiplenişini , cansiperane mücadele edişini, takım oyununa katkısını fazla göremedim

Oyuncu bitirme anlamında Fenerbahçe bir numaralı kulüptür, oyuncu bitirme anlamında Galatasaray taraftarı Dünya da bir numaralı kulüptür.

Son 1 haftadır sosyal medyadan mesajlar veriyor. Kendisi de ciddi bir tepki olduğunu anlamış. Belki de kendisine en az tepki verenlerden biriyim ama buraya kendisinin getirdiği de net. Nasıl ki Sneijder son 2-3 senesinde pek çok taraftarı bıktırdıysa Gomis'te bu yaz yaptıklarıyla benzer duruma soktu.

Ben kendisine hala güveniyorum. Eğer burada kalmak istiyorsa tekrar eski haline dönmeli. Ne kendisi bizden iyi takım bulur, ne de biz ondan iyisini buluruz. Bu işin çözülmesi herkesin yararına.

Son 1 haftadır sosyal medyadan mesajlar veriyor. Kendisi de ciddi bir tepki olduğunu anlamış. Belki de kendisine en az tepki verenlerden biriyim ama buraya kendisinin getirdiği de net. Nasıl ki Sneijder son 2-3 senesinde pek çok taraftarı bıktırdıysa Gomis'te bu yaz yaptıklarıyla benzer duruma soktu.

Ben kendisine hala güveniyorum. Eğer burada kalmak istiyorsa tekrar eski haline dönmeli. Ne kendisi bizden iyi takım bulur, ne de biz ondan iyisini buluruz. Bu işin çözülmesi herkesin yararına.
Ben de güvenimi tamamen yitirmiş değilim hala. Dediklerini yapar da cidden kendini sahaya verirse hata der geçerim.

Ama şu saatten sonra "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" treninde Gomis.

Bu is artik politika icabi olsa bile tatliya baglanmali.
Eski sevgiye saygiya gerek yok, böyle bir sey sonrasi hak etmiyor zaten ama hep beraber görüyoruz sampiyonlar ligi ne paralar kazandiriyor.
Satilip yerine iyi bir oyuncu alinma ihtimali yok denecek kadar az oldugu icin, köprüyü gecene kadar ayiya dayi demekten baska care yok.
Bu takim sampiyon olmak zorunda ve bunun icin bu adamin katkisina ihtiyaci var.

hala sneijder diyor tövbe tövbe la bu sneijder sana ne etti. sen kabul etmesen de sneijder herzaman taraftarın kalbinde olacak. gelmiş gomisle aynı kefeye koyuyor :asd:

Artık bu sürekli yaptığı paylaşımlar bile itici gelmeye başladı gözüme

Taraftara oynayacağına sahaya çıkıp topunu oyna ...

Ben de güvenimi tamamen yitirmiş değilim hala. Dediklerini yapar da cidden kendini sahaya verirse hata der geçerim.

Ama şu saatten sonra "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" treninde Gomis.

Sneijder bundan daha fenaları yaptı ya. Adam her kampa geç geldi,her transfer döneminde başka takımlarla ismini çıkarıp sözleşme istedi ve 32 yaşındayken 5M'den yeni sözleşme kaptı.

Ancak bugün sorsan hala çoğu kişi neden Sneijder gitti diyebiliyor. Üstelik son 2 sene de son derece vasat oynamıştı.

Gomis ise geçen sene 29 golle rekor kırdı. Üstelik sadece 3 tanesi penaltı golü. Böyle oyuncuyu kaybetmek saçmalık olur.

Gereksiz duygusal tepkilere karşıyım. Sahaya çıktığı anda her şey unutulur,performansa bakılır. Umarım Göztepe maçıyla beyaz sayfa açılır yeniden.

Sneijder hiçbir maçta çıkıp takımı satmadı sapla samanı karıştırmayın gomis aleni şekilde sattı bana zam yapmazsanız sizi hep böyle yaparım dedi tehdit etti kuş kadar aklıyla.

Sneijder ile ilgili goruslerim belki belhandadaki umursamaz tutumla karsilastirilabilir (son senesi) ama asla gomis gibi kasitli bir olayi , alay etmesi veya kontratinda olmayan bir seyi talep etmesi olmadi

Acaba gomis son sezonunda 4 milyonunu birakip yari paraya bir kulube gider mi ?

Sneijder in is ahlaki belki kuzey avrupali ortalamasina gore dusuk kalmis olabilir , rvp gibi .. ama asla bir afrikali paragoz ile karsilastirilmaz

hala sneijder diyor tövbe tövbe la bu sneijder sana ne etti. sen kabul etmesen de sneijder herzaman taraftarın kalbinde olacak. gelmiş gomisle aynı kefeye koyuyor :asd:

Ya bana yaptıklarını anlattırma şimdi. Takım çalışırken kendisi sosyal medyadan açtığı kafenin videolarını yayınlıyordu. Her sene mazaretsiz şekilde 1-2 hafta geç geliyordu. Maaşsa en kralını alıyordu. Performans ise son 2 senesi rezaletti.

Eğer Gomis'e tepki veriliyorsa ona 10 katı verilmesi lazım. Ben kimseci değilim Galatasaray'lıyım. Siz ise kişilere bağlısınız. Kişiye sevginiz gözünüzü kör ediyor.

Sneijder bundan daha fenaları yaptı ya. Adam her kampa geç geldi,her transfer döneminde başka takımlarla ismini çıkarıp sözleşme istedi ve 32 yaşındayken 5M'den yeni sözleşme kaptı.

Ancak bugün sorsan hala çoğu kişi neden Sneijder gitti diyebiliyor. Üstelik son 2 sene de son derece vasat oynamıştı.

Gomis ise geçen sene 29 golle rekor kırdı. Üstelik sadece 3 tanesi penaltı golü. Böyle oyuncuyu kaybetmek saçmalık olur.

Gereksiz duygusal tepkilere karşıyım. Sahaya çıktığı anda her şey unutulur,performansa bakılır. Umarım Göztepe maçıyla beyaz sayfa açılır yeniden.

Sneijder'le ilgili de bahsettiğin çoğu kişi gibi düşünmüyorum zaten.
Taraftara mesaj gönderince sevgiyi peşin alıyorlar. Karşılığını vermesi gerek.
Ben futbolcu olsam cidden bu tip paylaşımlar yapmam. Toplamda hiç bir getirisi yok.
Bu konuda Fatih Hoca'ya çok güveniyorum açıkçası.

Geri
Üst Alt