#18 Bafétimbi Gomis

hala vefa yazan herıfler var ulan herkes parasında gol attıysa essek yukuyle para aldı ne vefası

Bu mantıkla her oyuncuya bunu demeniz lazım. Metin Oktay bile o dönem için gayet yüklü bir para alarak oynadı. Adam 29 gol gibi inanılmaz rekora ulaşarak şampiyonluğun baş mimarı oldu.

Derdim gönderilmesi değil, değerini buluyorsa gitmesinden yanayım. Ancak yok yeteneksiz, yok hain, yok paragöz laflarından açık söyleyeyim "iğrendim"

İstersen adamdan nefret et ama en azından geçen seneki şampiyonluk için saygı duy. Bu kadar basit. Giderken de mis gibi para kazandıracak.

Her sey icin tesekkurler Gomi$

Elimizden aldigin super kupanin acisi, o gece uzdugun Galatasaraylilarin huznu bir omur cikar senden umarim

Gereksiz övgülerde bulunmayalim. Galatasaray'da hangi oyuncunun parasi kalmis? Avrupa'da hicbir kulüpte kazanamayacagi parayi 1 sezonda kazandi. Bonservisi elinde gittigi Swansea bile adama bizden daha az para verdi daha genc haline. Sen olsan bari sarkisini bu eleman olmasa malum cocuk pazarlayamazdi bile. Taraftarin en cok sevdigi elemandan böyle bir satis beklemiyorduk. Resmi teklif gelmeden aglamaya basladi zam diye. Dursun mali ne dediyse dedi. Ortada sözlesme var ve buna göre hareket edip zam yapmamak en dogal seydir. Yasin Öztekin de agladi zam alamadi, defolup gitti. Zam alamayanlar defolup gitmeye mahkumdur. Araplar disinda kim bizden fazla ödeyecek kadromuzdaki topculara? Hic kimse.

GOMIS'E OYNA DEVAM DIYORUZ ARTIK. YALLAH ARABISTANA ASLANIM

Yalniz gelecek forvetden pek umidim yok. Daha yeni yeni takima adepde olmasi lazim - ne kadar uzun surdugunu sizde biliyorsunuz forvetin adepte olmasini.

keşke böyle olmasaydı ayrılık. kalp kırıp gitti. yerine daha iyi geldiği sürece problem yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Görüşme olduğu belli de bilgi alamayan kaynaklar bonservisi sıkıyorlar herhalde, çok farklı söylemler var. Eğer 10m civarında olursa, mevcut şartlarda başarılı bir hamle olur. 5-6m riskli. 2-3m bütçe kalır, o bütçeyle hem yerini doldurmamız hem alternatif forvet bulmamız imkansıza yakın. 29 gol atamaz belki ama ligde bu sene de çoğu takımı domine eder görüşündeydim. Daha önce de söyledim Galatasaray için hayırlısı olsun. Sevdamız isimlere değil armaya. :ka:

Geçen sezon 6,5 milyon Euro almana rağmen zam istemenle herkesi kendinden soğuttun. Yine de yolun açık olsun, performansın için teşekkürler.

Emekleri için teşekkür edip geçelim.

Sayfalarca gollerini veya hatalarını konuşmanın kimseye yararı yok.

Zam isteyebilir anlarım ancak red edilince rövanşa çevirip hazırlık maçları ve süper kupa maçında bilerek düşük performans ve maçları satmak büyük ahmaklıktır bunları asla unutmam

10 Milyon altına gidiyorsa küfür ederim kendisine.

sent via GSC

son hareketlerini hiç beğenmedim ama çok arayacağımız kesin.

Ligin yabancı oyuncular arasında gelmiş geçmiş gol rekorunu kıran adama söylenen laflara bak ahaha. Antu dan beter hale geldiniz kimse kusura bakmasın.

Ek olarak böyle bir oyuncuyu yedeği Eren'ken ve transfer doneminin bitimine 1 hafta kala 6 milyona göndermek de inanılmaz bir kerizlik.

Kendi sonunu hazirladi

Takim finansal sikintilar yasarken para icin huzursuzluk cikarmasi taraftar ile arasinda olan bagi tamamen kopardi

Çok yazık oldu be kral , Daha atacağın onlarca gol ve kaldıracağın kupalar vardı. Seninde hataların oldu ama taraftarın yaptığı bu çirkin algıyı hiç unutmayacağım rezalet tutumlar vardı şimdi mutlu olabilirler diye düşünüyorum. Şuan sevinenler 2 ay sonra U dönüşü yapıp Gomisin değerini anlayacaktır

yönetimden zam istediği vakitlerde golden sonra taraftara para istemiyorum hareketi yapan üçkağıtçı maho

Ligin yabancı oyuncular arasında gelmiş geçmiş gol rekorunu kıran adama söylenen laflara bak ahaha. Antu dan beter hale geldiniz kimse kusura bakmasın.

Ek olarak böyle bir oyuncuyu yedeği Eren'ken ve transfer doneminin bitimine 1 hafta kala 6 milyona göndermek de inanılmaz bir kerizlik.
Fenerliler ve Besiktaslilar bu kadar vefasız değil. Adamlar guizaya bile sahip çıkıyorlardı.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt