#18 Bafétimbi Gomis

Gomis yıllık 6.5 yıllık istemiş veremeyiz diyince Arabistan a gitmiş

Galatasaray Düşmanlarının .........

Kopek gibi ariyoruz.Ozellikle ic sahada.Gitmesini hic istemedim.Donk Garry ve Linnes'e yapacagimiz zammi buna da yapmaliydik.

:red:
DDlDIjwXgAAJzZv.webp

Son düzenleme:
Sana zamanında laf ettim , hakkını helal et gomis .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

paragöz ama iyi topçuydu be ,penaltı kaçırdıgı beşiktaş maçında pepenin içinden geçmişti resmen...

Yerinin doldurulmamış olması bizden senelik 6 milyon istediğini ve rest çektiği gerçeğini değiştirmez.
Elma ile armutu ayırt edelim, gitmeliydi ve yeri doldurulmalıydı.
Eleştirilecek kısım gomisi takımda tutmamak değil yerine kimsenin alınmamış olmasıdır

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu kalsada bişey degismeyecekti diye düşünüyorum zaten ligin sonuna dogru düşüşe gecmisti. İş forvette bitmıyor ne yazık ki

Hayiiiin paragöz 6 milyon istedigi icin bu haldeyiz sirf bu yuzden s.liginde 2 galibiyet ve uzerine 4 milyon euroluk emre transferi yapildi. Bize zarari 10 milyon euro.

Arkadaslar tamamen haksiz diyemem ama sunu anlamiyorlar , sanirim ffp yi izah etmeye calistigim 3 senedir anlamiyorlar

Gomis senden 6-7 milyon mu istiyor , verebilirsin , hadi takim ici dengeyi de cozersin belki bir sekilde (bence o da zor da)

Fakat su mantikla ffp anlasmasi yurutemezsin , "biz hele gomis e 7 verelim de , sampiyonlar liginden cikaririz o parayi haydi haydi"

Peki ya cikaramazsan ? Yani hem gomisten gelen 6 milyonu alamayip hem de kendisine 6 milyon verdiginde olusan miktari finanse edemezsen ne olacak ?

Ayrica bonservis kisitin var , altina imza atmissin , ndiaye emre nagatomo alinamayacakti gomis kalsa , bu da etken

O zaman da omerle sol kanat mi olur , 16 ya sattigimiz adami 1 milyona alamiyoruz geri , yahut emre fb ye kaptirildi denmeyecektiyse adim sinan degil ...

Tercih bu yonde kullanildi ama ffp sana hem ayranim dokulmesin .. diye baslayan sozu mecbur kiliyor

7 milyon istememiştir 1 milyon euro istemiştir, adamı senin ülkenin para birimi ve politik durumu ırgalamaz. 1 milyon euro dediğin cüzzi bir miktar, verilmeli ve kadroda tutulmalıydı. yok bu bana çok geldi diyorsan o zaman aynı 1 milyona bir oyuncu kiralar ona da 1-2 milyon maaş vererek 3 milyona kapatırdın forvet işini. tabi gomisi takımda tutmak, yeni birini kiralamaktan çok daha ucuzdu. iş bilmez yönetim ve teknik ekip ne yüzle hala görevinin başında durabiliyor? hasan şaş, ümit davala, terim, mustafa cengiz, abdurrahim denilen ne işe yaradığı belli olmayan ve diğer tüm yönetim ekibi, hatta arşiv tutan memuruna kadar istifasını verip yeni ve profesyonel yönetim kadrosu oluşturulmalı. 2+2=4 aynı adamlarla farklı sonuç beklememeliyiz.

İnsan düşünüyor acaba yapılmayan zam 1 şampiyonlar ligi maçı daha kazanıldığında çıkmış olmaz mıydı?

La 3,350 kazanan adam 7 istermi delimisinin yaw

Gittigi kulup ile 21 milyon euroluk sozlesme yapti

Ilk senesi 9 , sonraki 7 ve bir sonraki 5 seklinde . Tabi o cografyaya gitmesinin bedeli olacakti buradakinden fazla

Bizde de 1 sene kaldi , ama 3,35 e ek olarak primlerle 4 milyon euro senelik kazandi ,ustelik pesinen de 2,5 milyon euro imza parasi almisti

Yani bizden de 6 milyon uzerinde gelir elde etti kaldigi surede

Tabi 6 milyona satilinca , hem kulup hem kendisi icin ekonomik anlamda win-win bir durum oldu ama sportif anlamda da kendisi CL oynama sansini kacirdi , biz de atacagi gollerden olduk

Geri
Üst Alt