#18 Bafétimbi Gomis

Zaten en çok kazanan olup dahasını istemek bir sporcu için etik değil babasının kulübü değil evet ama bizimde babamızın oğlu değil
o zaman öyle düşünüp gönderildi zaten. ben bir sıkıntı görmüyorum futbolcuların bu hareketlerinde.

1643733473187.webp

Tek güvencem Gomis'in kendine çok iyi bakması ve profesyonel olması. 36 yaşına kadar oynar diyordum 37 ve sonrası ne kadar oynar bilmiyorum. Bu kaosta faydalı olur umarım.

Bu takımın hücumdaki en önemli eksikliği de girdiğimiz pozisyonları gole çeviremiyor olmamızdı. Hani yeri geliyor çok basit bir gol kaçıyor penaltıyı atamıyoruz filan öne geçip maçı koparma şansımız varken oyun olarak üstünlük kurmuş olsak bile rakibi oyuna ortak ediyorduk. Bir istatistik çıkarmışlardı formda da paylaşmıştım Galatasaray ligde en çok pozisyona giren ve en çok şut çeken 2. takımdı ligde ama girdiği pozisyonları gole çevirme yüzdesi %18 miydi neydi o konuda ligde 20 takım arasında açık ara en kötüsü bizdik.

Şimdi Gomis in fiziksel durumu nedir? eskisi kadar istekli mi? hiçbir fikrim yok ama bu adamın bitiriciliği silinmemiştir diye inanıyorum. Ligin ilk yarısında kadromuzda olsaydı Halil ve Diagne ikilisi yerine Mostafa Mohamed & Gomis ikilisiyle oynamış olsaydık iddialıyım bu kadar kötü durumda olmazdık

Gomis en azından o çok kolay golleri kaçırmazdı, ceza sahası içinde topla buluştuğunda o topu kalenin içine atardı

Şu medya da yaştan vuranlara kapakları tak Gomis renktaş en çok bunu istiyorum.

Lisansı çıkmış.

Daha şimdi havalimanindan çıkarken ayak üstü trt spor muhabirine yaptığı konuşma belmasa bile 10 basar.

Geri
Üst Alt