Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Gomisle ilgili şu videoları da özlemişim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhammed gol attı diye bir daha ki maç kesik yemesin. Profil fotoğrafımdan belli olduğu gibi mohamedi severim. Ama gomis en kötu varlığı ile bile rakip svaunmaya aşırı sıkıntı çıkarıyor oynamalı.
Maçta bana göre 1 tane hatası vardı sadece feghouli nin pası verdiği dönüp vurmaya çalıştığı pozisyonda bence istasyon olup tekrar feghoulinin önüne bırakmalıydı onun dışında sırf girdiği 3 pozisyon var golü yedikten sonra bastırdığımız anlarda oyunda olsaydı golüde atardı diye düşünüyorum mohammed o anlarda bile çok etkili olamadı açıkcası golü atsada.Viski içerken izlediğim için bir süre sonra koptum maçtan ama aksiyon alanlarına dikine koşuları iyi yaptı; Babelle girdiği iki pozisyon da netti
İkinci yarı yere vurdurarak vurduğu kafa çok iyidi vs
Şu halinden bile ligde toplasan 3 tane falan daha iyi santrafor vardır. MM gol atsa da takıma oyun içi zerre katkısı yok.
Yanliz Gomis oyundayken Kerem cok etkisizdi Gomid ciktiktan sonra Kerem etkili oldu neden acaba ?Adam tepeden tirnaga forvet. Yer tutma konusunda harika. Mohammed yer tutma konusunda cok gelistirmeli kendini. Gomis birtek Feghouli’ye onu acikken verkacta vermedigi pozisyonda hatali secim yapti. Onun disinda kendini Rodrigues gibi kullanmayi ogrenecek bir Kerem’le cok mac alir.