#18 Bafétimbi Gomis

Cok kötüydü geldigi ilk maçlarındaki gibi

Bencil oynuyor, ceza sahası dışından şut çekmeler falan.Bari sen yapma ya.Sana ihtiyacımız var

Gomis biz de gol makinasıyken

Sol kanatta Rodrigues
Sağ kanatta genc Feghouli
Orta sahada Belhanda

Hep onu besliyor asist yapiyorlardı

Şimdi Taylan_Berkan_Cikaldau ile daha fazlası zor zaten Gomis sen ne kadar yapabilirsin

Muhammed gol attı diye bir daha ki maç kesik yemesin. Profil fotoğrafımdan belli olduğu gibi mohamedi severim. Ama gomis en kötu varlığı ile bile rakip svaunmaya aşırı sıkıntı çıkarıyor oynamalı.

Taraftarımızın takımı baltalamasının önündeki yegane potansiyel engellerden biri bu adamın gol atması...

Viski içerken izlediğim için bir süre sonra koptum maçtan ama aksiyon alanlarına dikine koşuları iyi yaptı; Babelle girdiği iki pozisyon da netti

İkinci yarı yere vurdurarak vurduğu kafa çok iyidi vs

Şu halinden bile ligde toplasan 3 tane falan daha iyi santrafor vardır. MM gol atsa da takıma oyun içi zerre katkısı yok.

Adam tepeden tirnaga forvet. Yer tutma konusunda harika. Mohammed yer tutma konusunda cok gelistirmeli kendini. Gomis birtek Feghouli’ye onu acikken verkacta vermedigi pozisyonda hatali secim yapti. Onun disinda kendini Rodrigues gibi kullanmayi ogrenecek bir Kerem’le cok mac alir.

Viski içerken izlediğim için bir süre sonra koptum maçtan ama aksiyon alanlarına dikine koşuları iyi yaptı; Babelle girdiği iki pozisyon da netti

İkinci yarı yere vurdurarak vurduğu kafa çok iyidi vs

Şu halinden bile ligde toplasan 3 tane falan daha iyi santrafor vardır. MM gol atsa da takıma oyun içi zerre katkısı yok.
Maçta bana göre 1 tane hatası vardı sadece feghouli nin pası verdiği dönüp vurmaya çalıştığı pozisyonda bence istasyon olup tekrar feghoulinin önüne bırakmalıydı onun dışında sırf girdiği 3 pozisyon var golü yedikten sonra bastırdığımız anlarda oyunda olsaydı golüde atardı diye düşünüyorum mohammed o anlarda bile çok etkili olamadı açıkcası golü atsada.

Adam tepeden tirnaga forvet. Yer tutma konusunda harika. Mohammed yer tutma konusunda cok gelistirmeli kendini. Gomis birtek Feghouli’ye onu acikken verkacta vermedigi pozisyonda hatali secim yapti. Onun disinda kendini Rodrigues gibi kullanmayi ogrenecek bir Kerem’le cok mac alir.
Yanliz Gomis oyundayken Kerem cok etkisizdi Gomid ciktiktan sonra Kerem etkili oldu neden acaba ?

Geri
Üst Alt