Birinde kerem ortaladi ve gomis anca bakti.... koşmuyor hava toplarinda zayif. Bitik maalesefkaç tane topa hareketlenmedi diye posyon olmadı. boş boş bekleyerek ben de oynarım. bi de seneye 2 milyona yakın para alacak sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birinde kerem ortaladi ve gomis anca bakti.... koşmuyor hava toplarinda zayif. Bitik maalesefkaç tane topa hareketlenmedi diye posyon olmadı. boş boş bekleyerek ben de oynarım. bi de seneye 2 milyona yakın para alacak sanırım.
Sana boşuna g.tcü demiyorlar renktasbu adamı geri getirmek cidden midesizlikti.
önce bunu kabul etmek lazım bu değil miydi bizi araplara satıp giden ? bu midesizliği gençleştirme operasyonu yapıyoruz sezonunda yapmakta acizlik ,
gomis gelmese küme mi düşecektik ? 36 yaşındaki adamdan medet umacaksak düşseydik keşke
seni hiç sevmiyorum koca götüne rağmen sevmiyorum defol git
Mostafaya nasıl sekti ordan kardeş. Kaç mac 11 başlamış bu çocuk bu sene ve ne katkı vermiş iyi bi bak. Ne kanat var ne orta saha var herkes bencil. Cocuk en son kendi asist yapıyordu bjk maçında. 2. Golde kereme açtığı ortayi 2 senedir bir tane ne bek ne kanat açmadı şu çocuğa.Şimdi seneye bizim forvet hattımız
Gomis, Diagne ve Muhammed mi
Şimdiden geçmiş olsun
Üçü bir adam etmez
Altay'ın 40 yaşındaki stoperine üstünlük kuramayan bir adam Galatasaray'ın forveti olamaz.Mostafaya nasıl sekti ordan kardeş. Kaç mac 11 başlamış bu çocuk bu sene ve ne katkı vermiş iyi bi bak. Ne kanat var ne orta saha var herkes bencil. Cocuk en son kendi asist yapıyordu bjk maçında. 2. Golde kereme açtığı ortayi 2 senedir bir tane ne bek ne kanat açmadı şu çocuğa.
Bugün yeterince koşmadığını, hırsının az olduğunu düşünen tek ben değilmişim.
Onumuzdeki sezon cagne ile beraber toplamda 4.1M euro maaş verecez ikisine.bitik değil
adam ölü bildiğin
Öyle olsa iyi; gerekirse birkaç maç oynatmazsın, çeker gider. Önümüzdeki sene için garanti sözleşme yaptığını söylüyor buradaki bilgisine güvendiğim birkaç arkadaşımız...5 gol daha atarsa sözleşmesi uzuyor