#18 Bafétimbi Gomis

bizim lig için bile inanılmaz temposuz durumda. Adeta koşamıyor. Seneye gerçekten devam edecekse max son 15-20 dakika skor lazımsa oyuna girmeli, kabul ederse devam, yoksa bb

Mustafa'da gördüğümüz koşu ve baskıyı uygulayamıyor - zaten uygulayamaz orasını kenara koyalım.

bu adamı aldığımızda ceza sahasında gelen topları bitirsin diye sevindik ama kaldıki oraya topu götürüp servis oyunumuz azaldı - bir tek kerem getiriyor.

Cica falan filan hilaye - baya baya hayalet / etkisiz eleman haline geldi.

he ama seneye forvette sorun yaşarmıyız gene bilmiyorum. Oyuna bağlı gomis iş yapar , diagne yeni sezonun bir anca kurtulsak diyeceğimiz adam , mostafada kalır mı gider mi bilmiyorum.

ama şundan eminim top yapan ortasahada hepsi lig bazında iş yapar. bakınız fenev forvetsiz ve serdar dursun ile 2inci çünkü ortasahaları her golü yaratıyor %80-90 oranında.

37 yasında, 3 yıldır araplarlan top oynamış bi adam. beklentim zaten yoktu şaşırtmıyor

Hani bazı balıklar vardır ya kayanın altında yaşar iyice Semirmiştir asla dışarı çıkmaz ama önüne düşen ufak balıkları da affetmez Bu da öyle işte

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımın en büyük ikinci problemi.

her ne kadar son vuruş kafasında alınmışsa da Mostafanın kendisinden daha yararlı olabileceği oyun içinde geç anlaşıldı.

kendisine verilen her lira keşke gedson için çözüm olarak kullanılsaydı ve "isteseydik alırdık" gibi trajik bir sonla bitmeseydi o iş.

bu sezon olmasa bile 2 -3 sezon çok güzel toparlardı ortalığı.

B.Elmasın zincirleme hataları bunlar - hiç ışıtan falan değil aslında - FT karar - sorgulanan bir yaz trasnfer proje adı altında - FT ayrılık kararı - sorgulanna bir TD - istenen bir Devre arası trasnfer dönemi geçmemesi ve çöküş dönemi ve bu dönemlerden hiçbirinde hatalı değilmiş havası vermesi - bunu kabullenememesi.

ışıtanmış tff imiş yukarıdakilerden kaynaklı gündeme gelen işler.

bunun faturasını bu yaz dönemi ve önümüzdeki sezon göreceğiz. Gomis sadece lig olan bir sezonda katkı versin gitsin - yeterki feguli gibi yatış yapmasın yeter.

Dayı sen ne hale gelmişsin ya? Belin dönmüyor oğlum.

Adama pozisyon mu geliyor hemen eleştiri tabiki yaşlı adam ama ilk yarıdaki fener maçındaki cagneye gelen pozisyonlar gelmiyor gelse affetmez.
Artı Kerem çok bencil cicaldao bitik Taylan Berkan 0 yaratıcılık.

Futbol aklı takımdaki forvetlerin tamamını beşe katlar ama fizik olarak bitik. En fazla 10 dakika oynar.

Kafa topu yok top tutma yok bitiricilik desen eser Kalmamış. Ben bu herifin kafayla attığı gol hatırlıyorum tüm kariyeri boyunca saçları bozulmasın diye çok zorlamıyor. Ayrica bizim salak taraftarin her zaman ki gibi salakca gazlamalari sonucu alındı.

Geri
Üst Alt