Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
düşündüğüm gibi giderse her sey kenardan gelecek 2. sıraya yerlesir. yaşı müsait olsa ah ahh diyorum. ceza sahasında pozisyon bilgisi birinci seviye. lewo ile yarışır hani. bunu bugün gol attı macı kurtardı diye de yazmıyorum bu arada. son vurus olarak da bahsetmiyorum. duracağı yeri, kendini boşa çıkaracağı alanı kendi kendine dogaclama yaratabiliyor. hasretiz böyle oyunculara dikkat çekiyor. atabildiği gollerin tamamı da bu sekilde. tecrube tabi bunlar hep. bizde gol kralı olduğu sezon da aynıydı. eküri lazım kendisine kenardan çizgiye inecek onu besleyecek. ceza sahasında güçlü, vurus alanı yaratıyor kendine bir türlü. yeterki çizgiye inip ayağına topu atalım su adamın.
kalite, tecrübe ve en önemlisi özgüven. İki golü de esasen kolay değildi.
Az sürede çok katkı. Bir forvetin katkısı benim için tabelaya yansıtacağı golle orantılı.
Bastonla oynasa da atar diyeceğim üç beş sayılı forvetlerden biri. Gözüm kapalı kendisini 11e yazarım. İsterse on dakikada dili dışarda olsun.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.