#18 Bafétimbi Gomis

Santraforun birinci gorevi gol atmaktır. Gol atmak disinda yaptıklarıda ekstradir.

Maaşı tartışılır, itirazım yok. Ancak 14. yabancı olarak gözü kapalı yazarım. Bu role kendisi de ikna olmuş ki daha çok maçı çözer bu şekilde.

düşündüğüm gibi giderse her sey kenardan gelecek 2. sıraya yerlesir. yaşı müsait olsa ah ahh diyorum. ceza sahasında pozisyon bilgisi birinci seviye. lewo ile yarışır hani. bunu bugün gol attı macı kurtardı diye de yazmıyorum bu arada. son vurus olarak da bahsetmiyorum. duracağı yeri, kendini boşa çıkaracağı alanı kendi kendine dogaclama yaratabiliyor. hasretiz böyle oyunculara dikkat çekiyor. atabildiği gollerin tamamı da bu sekilde. tecrube tabi bunlar hep. bizde gol kralı olduğu sezon da aynıydı. eküri lazım kendisine kenardan çizgiye inecek onu besleyecek. ceza sahasında güçlü, vurus alanı yaratıyor kendine bir türlü. yeterki çizgiye inip ayağına topu atalım su adamın.

O şutun oradan çıkması için gercek bir popo lazımdı... Hayatımda daha gercek bir popo görmedim... Şükürler olsun

okan burukun kariyer hikayesinin baş harflerini yazıyor olabilir

10 yıl sonra okan buruk büyük hoca olarak anılacaksa antalya ve ümraniye maçlarındaki gomis golleri mutlaka hatırlanmalı

3 hafta 2 puan olsaydı işler çok karışırdı

kalite, tecrübe ve en önemlisi özgüven. İki golü de esasen kolay değildi.
Az sürede çok katkı. Bir forvetin katkısı benim için tabelaya yansıtacağı golle orantılı.
Bastonla oynasa da atar diyeceğim üç beş sayılı forvetlerden biri. Gözüm kapalı kendisini 11e yazarım. İsterse on dakikada dili dışarda olsun.

o sen olsan bariiiiiiiiiii

Geri
Üst Alt