#18 Bafétimbi Gomis

Ya hiç gitmeseydi? Kırılmadık rekor bırakmazdı. Bu adam kalbiyle oynuyor her maç ama her maç.

Bize ceza sahasında golü koklayıp atacak bir isim lazımdı. Gomiste bu iş için biçilmiş kaftan

Abi inanılmaz bir lidersin helal olsun ya. Sahada sırf sen varsın diye basacağım yerde 2 kere basarım.

bugün ekstra çabaladı aşırıya kaçtı hatta, helal olsun ne diyelim

Büyük karakter. Takıma moral ve motivasyon anlamında katkı vermeside nasıl iyi bir insan olduğunu gösteriyor. Golünü atıyor azıcık daha genç olsa rekor üstüne rekor kıracak.

Şu adama geçen sezon ettiğim laflar için utanıyorum .. Sırf gol atması da değil çok arzulu istekli pivot santrforu bile pivot diye aldığımız seferovicten daha iyi oynuyor 37 yaşında .

Bugün gollerden bağımsız en iyi haftasını oynadı. Oynadıkça açılıyor inanılmaz. Kerem in ilk golunde kafayla mertense indiren gomis.

GscimbomMobile

Yemin ediyorum ben gencim diyeni çebinden çıkarır.
Hırsını, azmini seviyorum. O kaçırdığı golde ayağını uzatması bile ne kadar istediğinin kanıtı.
Kendini klonla be adam. Bize lazımsın sdgfgsd

Adama dede diyordunuz yaf :) Klas kalıcıdr lafının özeti kurt forvet. Enerjisi az daha fazla olsa siler süpürürdü. Yine de çok iyi iş çıkarıyor.

Gomis zaten futbol hayatının son dönemini yaşıyor. İlerde geriye dönüp pişman olamamak için kendini yırtmalı ve daha çok gol atmalı.

Geri
Üst Alt