#18 Bafétimbi Gomis

Hafta içi ya koşuda ya bireysel antrenmanda. Büyük profesyonel. Oynadı aldı formayı. Şimdi de istikrarla iyi oynuyor.

Arap çöllerinde oksijensizlikten adamın perti çıkmıştı anca açıldı.

Dedem sezon başı sana haksızlık ettik, kendi adıma özür diliyorum. Karakter olarak geçen döneminin de üzerinde bir yerde şu an. Sahada gücü el verdikçe maksimumunu ortaya koyuyor, belli ki saha dışında bunun çok daha fazlasını yapıyor. Galatasaray senin gibi bir değere sahip olduğu için çok mutluyum.

gecen hafta restoranda gordum esi ve cocuklariyla yemek yiyordu. garsonla fotograf cekme istegi gonderdim ama kabul etmedi cani sagolsun. takim elbise ve numarali gozlukle cok klasti reis.

Seneye de bizimle devam ederse neden olmasin? Ibrahimovic 41 yasina gelmis ve devam ederken Gomis'de bu fizik ile bu ligde 38/39 yasina kadar oynar.

Yedek Sefer olacagina Gomis olmali bugun itibariyle hakeden taraf bu yonde ki Gomis bu lige cok uygun tipte bir forvet ustune takimda sevilen bir karakter.

futbolu tartışılır ama takım aidiyeti tartışılmaz

her maçta elinden geleni yapıyor yorulana kadar

icardi öyle kolay formayı alamaz

futbolu tartışılır ama takım aidiyeti tartışılmaz

her maçta elinden geleni yapıyor yorulana kadar

icardi öyle kolay formayı alamaz
icardiye girme işte girmesen +7 like alabilirdin.

☝️2 post üstte nasıl bir örnekleme yapmışım bakabilirsin kanka

üyeler artık mutlu postlar görmek istiyor, umarım tekrar eski ışıltılı ve likelı günlerine kavuşursun.

Geri
Üst Alt