#18 Bafétimbi Gomis

Tekrar gelmesine karşıydım ama parasının hakkını çıkardığı gibi, takıma gerçekten abilik ederek bağlayıcı bir unsur oluyor.

İyi çalışan profesyonel futbolcuları seviyorum Gomis ilk geldiği dönem imzayı attıktan sonra hazır olmadığını hatta zamana ihtiyacı olduğunu söylemişti ilk kamp döneminden sonrada eski haline dönmesi tesadüf olamaz. Bu oyun anlayışıyla ilk 11'de devam eder forma rekabeti artacağı için Icardi ve Seferovic'i daha da iyi seviyelere çeker.

Özellikle Fransız tedrisatından geçmiş, sömürge ülkelerine ait futbolcularda doğal bir liderlik vasfı ve alçakgönüllülük oluyor.
Drogba, Zidane, Vieira gibi örnekleri var. Gomis de bu tarz bir futbolcu.

Saha dışındaki katkısı saha içi kadar önemli.

dede dönene kadar 1 yıl geciyor

belkide o paslar icardiye gelse daha tehlikeli olabilirdik

Rakip sahaya oyunu yikmadigimiz surece Gomis'den faydalanmamiz mumkun degil. Bunu gormek icin teknik adam lisansina gerek olmasa gerek.

icardi hazır değilse seferovic ile oyuna başlamalıyız bence. gomis bey son 20 dk silahı olarak kullanılmalı.

Bence de yedege cekilmeli. Icardi de hazir degildi. Keske Seferovic'e bu kadar tepki olmasaydi. ADS macinda bir kadro gordum. Mertens forvet denenmeli. Gerci o da milli takima gidiyor. Kalsa iyi olurdu

Geri
Üst Alt