#18 Bafétimbi Gomis

2 gol atmasına rağmen bu maçın son dakikalarda bu noktaya gelmesinin sebebi bu adamdır. Devre arası gönderilmeli.
Bravo yahu. İnsanlar direkt skora bakıp yorum yapıyor. Bu adam 2 gol attı, bak yedekte dursun lafım yok, son 15-20 dk. Ama İcardi yoksa bu takımın forveti yok. Umarım yönetim ve hoca bunun farkındadır.

Maç sonu röportajında konuşurken çevirmene gerek kalmadan bazı yerlerde kendisi direk cevabı verdi.Türkçe'yi az çok anlamaya başlamış gibi..

55te filan cikmaliydi artik. Isin ilginc yani takim o ciktiktan sonra neredeyse ileriye gidemedi. Santraforsuz oyun olmuyo bizde. O cikarken en kotu Baris girmeliydi.

Liderliğin mimarı bu adam. Kaç tane maç son dakikalarda ipten aldı, bu maçı da koparan o oldu. 37 yaşında birisi olarak ancak bu kadar katkı verilebilirdi. Şampiyon olursak bir anıtını falan dikmeliyiz.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kötü oynadı,ne iyi oynaması?bütün topları ezdi 2.yarı,hep rakibe indirdi topları

Saygıyı hak ediyor lakin iyi oynadığına katılmıyorum. İyi oynamış olsa ilk yarıda 4 olmalıydı maç.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
37 yaşında adam anca bu kadar olur reis.Son 20 Dk'da falan filan girmeli ama elde oynatacak başka 1 forvet yok gibi.Ya Barış'ı oynatıp kazanacaz ya da Gomis'i oynatacaz.Seferovic'ten beklediğimizden daha fazlasını bu adam yaptı bırakalım da iyi oynamasın Goller'ini atsın..

GOMİS gayet iyiydi bence. Yaşından ötürü adamın oynayacağı süre belli. Onu o kadar sahada tutmamak lazım.

Bu adam sayesinde şampiyon olacağız.
Kötü oynadığımız her maçın kurtarıcısı.
Keşke genç versiyonunu bulabilsek.
Sahada tutulması gereken süre de hocanın işi. Gomis'in suçu değil. Sefer şu kadar bile olamadı. Övdüğünüz Mertens bile bir şey yapamıyor. Forvet de olsa kimse bu adam olamaz. Icardi,Gomis, Abdül,Nelsson,Boey bizi şampiyon yapacak kemik kadrodur. Gerisinin performansı çok değişken ve bunlar kadar güvenilir değil. En azından ben Gomis dört pozisyona girse ikisini atar diyebiliyorum...

kemik yaşı 45 olan birine göre çok iyi oynadı. 1 tane yüzde yüz kaçırmasına rağmen 2 gol yazdı.

ikinci yarı yaptıklarını kendisine yazmıyorum çünkü sahada yarı baygın halde dolanan bir oyuncuyu oynatmak hocanın suçudur.

40 ve 35 yaşındaki hücum oyuncularına 75 dakika pres yaptırmaya çalışan kafada sorun var.

hala pres oyunu istiyorsan, ikinci devreye çık barış alperle. başka değişiklik yapmadan, sakat/cezalı vermeden 4-0 bitir maçı.

Geri
Üst Alt