#18 Bafétimbi Gomis

fa7be39bf2f944cab46b68028fbd5f8c.jpeg

THE-WALKING-DEAD-MICHONNE.webp

Kac kere yazdim bilmiyorum bu adam bizim takima göre degil diye bu macta bu gözüktü . Gomis bile mac icinde isyan etti. Cünkü gomisi aliyorsan bu adami besliyecek oyuncular sart yoksa hic birsey yapamaz. Kanatlara daha kaliteli oyuncu sart yoksa 10 gol zor atar.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Yasin öküzü ile oynaması yasaklanmalı .resmen gol.pasini vermedi yasin

Kac kere yazdim bilmiyorum bu adam bizim takima göre degil diye bu macta bu gözüktü . Gomis bile mac icinde isyan etti. Cünkü gomisi aliyorsan bu adami besliyecek oyuncular sart yoksa hic birsey yapamaz. Kanatlara daha kaliteli oyuncu sart yoksa 10 gol zor atar.

hiçbişey yapamamış hali bu ise süper.5-6 kere manyak top indirdi.top saklayısı çok iyi.kendine şut imkanı yarattı 1 kere,1 kere de gol atıyodu kafa ile.

hiçbişey yapamamış hali bu ise süper.5-6 kere manyak top indirdi.top saklayısı çok iyi.kendine şut imkanı yarattı 1 kere,1 kere de gol atıyodu kafa ile.

Demek istedigim kendin pisir kendin ye traz bir forvet degil, ceza sahasi icinde adama topu vereceksin oda gölünü atacak ama bunu yapmasi icin de kanatdan pasi verecek adamlar gerek.

Bafétimbi Gomis‏ @BafGomis
?❤️@GalatasaraySK ????

DEhYMxOXUAQa6F7.jpg

Bafétimbi Gomis‏@BafGomis
The legends ❤️? @galatasaraysk ?? @ Frösön, Jämtlands Län, Sweden Instagram

Haydi Gomis sana güveniyoruzzzzz

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Daha kadro ya oyuncular dahil olacak.
#Sabır

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Insallah gelir yoksa adamin hali ortada. Erenden tabi daha iyi ama ceza sahasina bile sokamadik gomisi

60 trilyonluk çöp.

O kadar hantal ki;topu alıp dönene kadar yanına 3 defans geliyor.
Tek vuruşları yok.
O saçlar ile kafa golü atması nerdeyse imkansız.

Tek artısı duvar özelliği görmesi.
Sırf 20 gol atmış diye gidip kağnı gibi forvet aldık.

Love gibi 15 gol üzerine çıkar ama bizde alanya gibi 10.sıra civarlarında oluruz.

Valla başından beri bu adamın transferini içime sindiremediğimi yazıp, duruyordum. Belki ahkam kesmek için erken olacak ama yine aynı kanaatteyim. Yazık giden paralara.

Valla başından beri bu adamın transferini içime sindiremediğimi yazıp, duruyordum. Belki ahkam kesmek için erken olacak ama yine aynı kanaatteyim. Yazık giden paralara.

Ben de bizim oyun sistemi için çöp demiştim baya hakaret yemiştik

bu adam besleyen ofans kadro adam olmadıkça sönük yıldızlar gibi duvar olur 10-15 gole ulaşır ama biz amacımıza ulaşamayız

yapacak bişey yok transfer ettik maximum verim almamız lazım ve destek de çıkmalıyız tabi.

Yapılan tek mantıklı transfer bu ama 32 yaşındaki adama 5 milyon euro bonservis yıllık 3.350 milyon eurodan 3 yillik sözleşme yapmak vukuat vukuat

Top alsa gol atacak da oraya getirebilecek zekada insan yok takımda.

Ayrıca tam ısınmaya başlamıştı ki Tudor hışmına uğrayıp çıkartıldı. Yerine giren de bidon Eren.

Gayet iyi oyuncu pasları, topları indirmesi falan kalite. Oyundan alınması Tudor'un hatası. Son bölümde Eren'le birlikte oynamalıydı.

Geri
Üst Alt