Berkan Yağız
Kırmızı Üye
- 10 Mayıs 2013
- 2.086
- 924
- 1.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiçbişey yapamamış hali bu ise süper.5-6 kere manyak top indirdi.top saklayısı çok iyi.kendine şut imkanı yarattı 1 kere,1 kere de gol atıyodu kafa ile.Kac kere yazdim bilmiyorum bu adam bizim takima göre degil diye bu macta bu gözüktü . Gomis bile mac icinde isyan etti. Cünkü gomisi aliyorsan bu adami besliyecek oyuncular sart yoksa hic birsey yapamaz. Kanatlara daha kaliteli oyuncu sart yoksa 10 gol zor atar.
Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
hiçbişey yapamamış hali bu ise süper.5-6 kere manyak top indirdi.top saklayısı çok iyi.kendine şut imkanı yarattı 1 kere,1 kere de gol atıyodu kafa ile.
Daha kadro ya oyuncular dahil olacak.Kac kere yazdim bilmiyorum bu adam bizim takima göre degil diye bu macta bu gözüktü . Gomis bile mac icinde isyan etti. Cünkü gomisi aliyorsan bu adami besliyecek oyuncular sart yoksa hic birsey yapamaz. Kanatlara daha kaliteli oyuncu sart yoksa 10 gol zor atar.
Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
Valla başından beri bu adamın transferini içime sindiremediğimi yazıp, duruyordum. Belki ahkam kesmek için erken olacak ama yine aynı kanaatteyim. Yazık giden paralara.