#18 Bafétimbi Gomis

bunun gibi 4 tanesini ileriye koysak, takım 14 kişi oynasa. dört tane gomis bir tane podolski faydası sağlayamaz. Bu belhanda<sneijder örneği için de geçerli.

Maicon ve belhanda ışık verdiler yine ama Gomis çok kötüydü. Çok ağır bir oyuncu bu hali ile elimizde patlar.

Gomis tutacak belli oldu ama takım bu hâldeyken onun emekleri de heba olacak. Doğru insan yanlış zaman.

Gomis e kötü / kazma diyenler Umut'a müstahak aslında.

Bize gelen adam değişiyor anlayabilmiş değilim, normal şartlarda 3 tane net gol atması gerekiyordu girdiği pozisyonlarda.

takımın loserlığı bunada tesir etti heralde gelen şanssız giden şanssız

ortada takım yok gomis gol atsın.he atar.ayagına 2 tane isabetli pas geldi.biri maicondandı.

Forveti topla buluşturamadıktan sonra, besleyemedikten sonra, isabetli orta bile yapamadıktan sonra millet Gomis'ten ne bekliyor onu da bi anlasam. Neymar gibi oyuncuları ipe dizip gol atmasını filan bekliyor bazıları heralde...

Bu adamin ilaci ne olurdu biliyor musunuz?

Bin bir katakulli ile zorla gönderdigimiz Sneijder.

Dursun ve Tudor ayrica buna canak tutan taraftarlar Allah sizi bildigi gibi yapsin.

Ben böyle ağır bir oyuncu görmedim.Aynen M-48 Patton tankı gibi.
Kendi etrafında dönerken 30 saniye geçiyor.
O kadar uzun saçlardan kaynaklanıyor herhalde.

Gomisi besleyecek takım kurarsak 25 gol bu tip bir takımla oynarsak 12-13 gol atar o da kendi yırtıcılığıyla.

Bekleri ve kanatları gördükten sonra bu adama laf söyleyemiyorum

sisteme uymuyor katilirim ama adam daha dün geldi ve ortaya bir mücadele koydu.

Geri
Üst Alt