#18 Bafétimbi Gomis

Maç sonunda ağlamış
4121de23d4dd35a1f93ddb9b7257a534.jpg

Çok kaliteli topcu didindi uğraştı sneijder olsaydı iki maçta 4 golü vardı ah ah

Bu adama laf söyleyenlerin bir halttan anladığı yok. Sen önce beklerine, kanat oyuncularına ve yaptıkları ortalara bak, Gomis'e kaç top geldi ? Resmen laf olsun torba dolsun diye ağzı olan konuşuyor.

ben ilk maçta daha çok beğenmiştim..ama bireysel olarak iyi-kötü demek için çok erken

Bir Drogba değil. Gözümüzde büyütüp sonra beklentimiz karşılanmayınca kötülüyoruz. Doğru düzgün topla buluşamadı. Futboldan anlamayan babamı koysam blerden birine 1 saat çalışıp topa vurmayı öğrendikten sonra bizim bek ve kanatlardan iyi orta yapardı. Besleyemiyoruz Gomis`i. Problem burda.

Kesinlikle bu topçular ile Gomis de hiçbir şey yapamayacak

Payet-Thauvin gibi kanatlar lazım

Mariano gibi birde sol bek olması lazım

Çok çok iyi 2 orta saha lazım Gomis 'in bişeyler yapması için

ilk geldiginde de soyledik, bu kanat oyunculariyla hicbir ise yaramaz.
Thauvin ve Payet'in 1 macta yaptigi servisleri Sinan ve Yasin kariyeri boyunca yapmamistir.

solunda Payet sağında Thauvin varken birden Yasin'e Sinan'a düşünce böyle olması doğal....Drogba'lı Amrabatlı sezonlarda Umut bile baya gol atıyordu

Beşiktaş da oynasa 20-25 gol atardı o kanat oyuncuları ve beklerle.Maalesef mevcut kanat ve bekler ile fazla faydalanamayız bu adamdan.Mariano,sol bek ve iki kanat oyuncusu ile gol makinamız olur.

Beşiktaş da oynasa 20-25 gol atardı o kanat oyuncuları ve beklerle.Maalesef mevcut kanat ve bekler ile fazla faydalanamayız bu adamdan.Mariano,sol bek ve iki kanat oyuncusu ile gol makinamız olur.

Gomis için en doğru yorum.Sol bek ve 2 kanat transferi olmazsa geçmiş olsun.Adama yazık ederiz.Sol kanat Costa-Kono sağ kanat Mariano-Feghouli olursa Gomis 20 25 gol atar.

Gomis için en doğru yorum.Sol bek ve 2 kanat transferi olmazsa geçmiş olsun.Adama yazık ederiz.Sol kanat Costa-Kono sağ kanat Mariano-Feghouli olursa Gomis 20 25 gol atar.
İki maçta da bize o ışığı verdi açıkçası ama etrafındakiler leş olduğu için adamdan faydalanamadık.Ne yapıp edip iki kanat oyuncusu ve hücum gücü yüksek sol bek transferi yapmamız lazım.Sağ bekte Mariano'nun katkı vereceğini düşünüyorum açıkçası.

Gomis´i gayet begendim, adam özellik ile ilk 20 dakika inanilmaz pres uyguladi rakibe. Ve Adam kendisi dedi, hazir olmasinin bir ay sürecegini. Sonrasinda yorgunluk belirtileri vardi zaten. Bugün iyi bir sekilde bitirebilseydi, iki belkide üc golü vardi. Simdiye kadar basit gol kacirdi, ve ceza sahasinda top ile bulustugunda yaptigi zarif hareketleri, su ana kadar rakipten geciremedi.

Peynir ekmek gibi yigecektir süperlig savunmacilarini.

Dün kac tane orta yaptik sadece 2 tanesi bu adamin kafasina geldi. Sirf Maicon 6-7 tane orta kesti cogu da kisa düstü ve rakiplere gitti.

Bu adamin ilaci Sneijder di ama neyse.

Geri
Üst Alt