#18 Bafétimbi Gomis

Tolga'nin ilk golünde kendisi de topu kaleye vurmaya calisabilirdi ama adam topu kafasiyla yumusatarak cok güzel bir asist yapti bosta duran Tolga'ya.

Oyundan cikarken tepkisi gereksizdi, eger "neden beni cikardin" diye tepki gösterdiyse.

DIG3ZLgXUAA7mSM.jpg

Abi sen manyakmisin.. herif solugu Gymde aliyor bu saatde , antrenman yapiyor :D (instastory)

Bafétimbi Gomis@BafGomis
Was my best night and win since I'm here.Was nice to play in a full stadium.was amazing and There is no words to describe what I felt.?❤️?

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Son düzenleme:
6c56b178-bd06-44ff-8981-fca9d346dfa9
Maçtan sonra spor salonuna gidip çalışmış. Çatlayacak adam

3 maç 4 gol 2 asist.

Lig istatistiklerini altüst edecek belli.

Bir kez daha belirteyim dün çok kötüydü bunun esas sebebi de ceza sahası ve yakınlarınds top alamaması, bunun sebebi de ofansif koordinasyondaki zayıflıklar.

Zamanla daha iyi olur umarım. Motivasyonu kaybetmemeliyiz.

Bir kez daha belirteyim dün çok kötüydü bunun esas sebebi de ceza sahası ve yakınlarınds top alamaması, bunun sebebi de ofansif koordinasyondaki zayıflıklar.

Zamanla daha iyi olur umarım. Motivasyonu kaybetmemeliyiz.

Farkeden oldu mu bilmiyorum ama gol atamadığı sürede dakikalar ilerledikçe tilt olma durumu gözlemledim. Oyundan düşüyor gibi. Forvetlerde bu durum gözlemlenir ama Gomis fazla istekli, o yüzden atamadığı sürede fazla etkileniyor gibi.

Dün çok yorgun gözüküyordu. İyi gününde değildi açıkçası.

tepki işini bu kadar büyütmeye gerek yok. Ortada büyük terbiyesizlik yok. Belli ki oyunda kalmak istiyordu. Bunlar kötü değil,aksine güzel. Eskiden oynamak istemiyordu oyuncular.

Devam kral. Kendisine göre kötüydü ama yine tabela yaptı bu hırs ve motivasyon ile oyundan filan düşmez. Biraz kafa olarak maçtan uzaktı veya tam tersi çok istediği için biraz kasvetli anlar yaşadı yoksa attığı golde ofsayta düşmesi ona yakışmayan bir detaydı muhtemelen dediğim gibi fazla motivasyondan oldu bir an önce gol atma isteği, taraftar da çok yükseldi ona haliyle borçlu hissetti kendini öyle bir yapısı var. Bu söylemden etkilendiğini filan zerre sanmıyorum kendisi gayet bilinçli bir insan sapla samanı karıştırmayacak kapasitede.

Bu maç biraz durgundu ama bilinçli bir şey değildi bu, etkilenmiş olmalı ona yapılanlardan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt