#18 Bafétimbi Gomis

Barış Başdaş ı sırtına aldığı bir pozisyon vardı şerefsiz hakem faul verdi Karabük e.O pozisyonda ne sakladı topu aklıma Nonda reis geldi o da çok iyi saklardı.

Cidden senın beynınde sorun var burda gomisin daha ıyı fuybolcu oldugunu söylüyorum ama bugun kötüydü burak 3 gol atardı dıyorum ama sen işi kıyasa getırıyorsun
asil senin beyninde sorun var, gercekten kendini birsey zannediyorsun, farkli olacam diye girmedigin kilif kalmadi.

Burak 3 tane atmazdi cunku o pozisyonlara giremezdi, anca rakip arka kosu yapar o beyinsiz.

siz yalamaya devam edin, Gomis muthis katki veriyor.

Bazı futbolcular golleriyle bazı futbolcular da yaptıklarıyla konuşulur; burak yılmaz'ın da 7 golü var fakat hiçbir zaman top tutan, 3-4 rakiple mücadele eden biri olmadı bana göre bir forvetin en önemli görevi gol atmak fakat diğer önemli özelliği de takımını sırtlaması ve mücadelesidir gomis'i elmander'e çok benzetiyorum top tutup saklayan, 3-4 kişiyle mücadele eden, takımının ilerde kalmasını sağlaması büyük forvet olduğunu gösterir. Bugün 90+1 de o top burak yılmaz tarzında tek vuruş yapan golcü forvete gelse top ezilirdi fakat gomis topu 3-4 kişiden saklayıp maçın kazanılmasında önemli bir rol oynadı. Ne kadar maicon payı varsa, feghouli öyle, belhanda öyle ve gomis de öyle futbol takım oyunudur gomis de bu takımın en önemli parçasıdır

tugce-aral_1fjgu3fnvlzs1aj8pl72vcqm0.png

Performans düşüklüğünü açıklayan bir durum. :(

Bu mac gucu tukenmis gibi geldi.. top sakladigi pozisyonlarda rahat donemedi gerci karabuk defansi da iyi cozmus gomisi.. bir de takimda gomise gol attiralim sevdasi var onun bitmesi lazim garry-fegh rahat atacaklari golleri asiste cevirmeye calisinca kazaya kurban gidiyorduk

Dün kötü oynamasinin nedeni gol atma arzusu yüzünden oldu bence 2. golden sonra tüm takım gomis e gol attırmaya çalıştı bunun sonucunda da laubali bir oyun ortaya çıktı ve az daha puan kaptırıyorduk umarım diğer maçlarda böyle durumlar yaşanmaz

TT

Yanına hızlı genç bir santrofor olsa derbilerde çok iyi oluruz.

Yanına hızlı genç bir santrofor olsa derbilerde çok iyi oluruz.
çok doğru şu anda en büyük eksikliklerimizden biri bu ! gol atmada zorlandığımızda yedek kulübesinden oyuna girecek skorer oyuncumuz yok forveti ikileyemiyoruz etoo wagner love tarzı bir adam kulübede olsa muhteşem olurdu ! yönetimin transferde eksik bıraktıkları konulardan biri buydu devre arası bir adam alırız gibime geliyor çünkü tudor ereni çok fazla düşünmüyor zaten tarz olarak da ikili forvete uygun değil gibi

90+1'de karabük defansını hoş edip golün atılmasında pay sahibi olmuştur

TapaTalK

Şunu bi açıklığa kavuşturalım , forvet oyuncusu gol atamadığı maçlarda kötü oynuyor diyemezsin. Bazı maçlar olur öyle naparsan yap girmez top sevmez , kaldı ki Gomis'in gol atmaya çok takıntılı bir adam olduğunu söylüyorlarmış kulüp içinde bütün hafta kendini gole şartlayan bir tipmiş.

Kaldı ki bugun ki top saklamaları savunma arkasında topla buluşmaları muazzamdı , sadece gol atamadı atamadıkça farklı şeyler denedi. Kaçırdığı bir golü atsa burda kemküm edemlerin hepsi kraaaaal diyecekti. Ama sallayacak yer arıyorlar işte.

rakip defansı çok dağıttı bana göre

kontrol edilmesi zor

fakat bütün 1 sezonu ilk 7 haftadaki gibi diri ve kuvvetli oynayamaz çünkü bu adam 32 yaşında

erenden 1 cacık olmayacağını da dün tekrar gördük

devre arası düşük maliyetli güçlü ve biraz teknik 1 yedek santrafor işimizi görür

Bütün gollerin içinde var. Rakip defansını ciddi derecede zorluyor. Çok güçlü ve top kaybetmiyor nerdeyse. Gol atamasa bile enerjisi ve isteği sayesinde diğer oyuncularımıza ciddi derece de kolaylık sağlıyor. Yaşı olduğunu da göz önünde bulundurursak yaptıkları inanılmaz.

Bu adamdaki istek ve arzu örnek olsun bazı oyunculara.

Ama bütün sezon gomis'le gitmez çok yorulacağı maçlar olacak

Devre arası sol bek ve santrafor şart

TapaTalK

Geri
Üst Alt