- 30 Mayıs 2017
- 3.639
- 640
- 263
Barış Başdaş ı sırtına aldığı bir pozisyon vardı şerefsiz hakem faul verdi Karabük e.O pozisyonda ne sakladı topu aklıma Nonda reis geldi o da çok iyi saklardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asil senin beyninde sorun var, gercekten kendini birsey zannediyorsun, farkli olacam diye girmedigin kilif kalmadi.Cidden senın beynınde sorun var burda gomisin daha ıyı fuybolcu oldugunu söylüyorum ama bugun kötüydü burak 3 gol atardı dıyorum ama sen işi kıyasa getırıyorsun
Doruk Ata TANRIVERDİ![]()
Performans düşüklüğünü açıklayan bir durum.![]()
Cidden senın beynınde sorun var burda gomisin daha ıyı fuybolcu oldugunu söylüyorum ama bugun kötüydü burak 3 gol atardı dıyorum ama sen işi kıyasa getırıyorsun
çok doğru şu anda en büyük eksikliklerimizden biri bu ! gol atmada zorlandığımızda yedek kulübesinden oyuna girecek skorer oyuncumuz yok forveti ikileyemiyoruz etoo wagner love tarzı bir adam kulübede olsa muhteşem olurdu ! yönetimin transferde eksik bıraktıkları konulardan biri buydu devre arası bir adam alırız gibime geliyor çünkü tudor ereni çok fazla düşünmüyor zaten tarz olarak da ikili forvete uygun değil gibiYanına hızlı genç bir santrofor olsa derbilerde çok iyi oluruz.
Cidden senın beynınde sorun var burda gomisin daha ıyı fuybolcu oldugunu söylüyorum ama bugun kötüydü burak 3 gol atardı dıyorum ama sen işi kıyasa getırıyorsun