#18 Bafétimbi Gomis

Aslanım gollerini maç sonrasına sakladı galiba. :hat:

⭐⭐⭐⭐

Kötü oynamadı. Rakip ciddi ciddi özel önlem almıştı bu maçta. Sonra ki maçlarda da sırf iki kişinin Gomis'i tuttuğunu göreceğiz.

rakip defansı çok dağıttı bana göre

kontrol edilmesi zor

fakat bütün 1 sezonu ilk 7 haftadaki gibi diri ve kuvvetli oynayamaz çünkü bu adam 32 yaşında

erenden 1 cacık olmayacağını da dün tekrar gördük

devre arası düşük maliyetli güçlü ve biraz teknik 1 yedek santrafor işimizi görür

Jansen'i alsaydık iyi olabilirdi mesela.

Forvet oyuncusu her maç gol atacak diye bişey yok aha Burak gol atıyordu da ne oldu sanki başka hiçbir işe yaramıyordu

Gomis hiç gol atmasa bile katkısı fazlaca var takıma ama işte kendini gol atmaya çok şartlıyor sanırım gol atamadığı zaman psikolojik olarak yıkıyor kara bela

Eren yerine M.Kruse tarzı 2. forvet oynayabilecek bir adam olsa yedek'te hem oyun sıkıştığında hem Gomis gününde olmadığında oyunu değiştirebilir ama Eren ile olmuyor bu iş ...

Gomis ilk haftalara göre çözüldü. Gol atamama sebeplerinden en önemlisi bu. Bursa maçında düşürken vurduğu topta 4 kişi vardı yanında. Dün 3.golde 3-4 kişiyle sıkıştırıp döndürmediler ama ona rağmen oradan topu çıkartmayı başardı.

Bu yüzden kendisine kötü diyemeyiz. Diğer oyunculara iyi alan açıyor.

Gol atamadığı maçlarda gol atılması için alan açan adam gibi adam. Gerçek forvetlik budur. Boynumuz emine amade reyiz. Dolayabilirsin

asil senin beyninde sorun var, gercekten kendini birsey zannediyorsun, farkli olacam diye girmedigin kilif kalmadi.

Burak 3 tane atmazdi cunku o pozisyonlara giremezdi, anca rakip arka kosu yapar o beyinsiz.

siz yalamaya devam edin, Gomis muthis katki veriyor.

Recep gereksiz birisidir, onca laf etmeye calisir, laf yedikten sonra miymiylar.

Gomise sallayan ya futbolun f sinden anlamıyodur , ya kuştur , yada içip kafayı bulup yorum yapıyodur başka seçenek yok.

Arkadaş öyle taraftarlar var ki Burak Yılmaz tipinde bir forvetten başka hiçbir şeyi hak etmiyorlar

Yav illa her maç gol atacak diye bişey mi var ? adam arkasına 4 adamı alıp top yüzü göstermiyor sahanın her yerinde iş yapmaya çalışıyor defans arkasına sarkıyor pivot forvet gibi gelip top tutuyor öne çekilip arkadaşlarına alan açıyor

Adamı maç boyu 3 adam tutuyor ne yapsın Gomis inşallah Konya maçı ile birlikte gollerine kaldığı yerden devam edecektir ...

Arkadaş öyle taraftarlar var ki Burak Yılmaz tipinde bir forvetten başka hiçbir şeyi hak etmiyorlar

Yav illa her maç gol atacak diye bişey mi var ? adam arkasına 4 adamı alıp top yüzü göstermiyor sahanın her yerinde iş yapmaya çalışıyor defans arkasına sarkıyor pivot forvet gibi gelip top tutuyor öne çekilip arkadaşlarına alan açıyor

Adamı maç boyu 3 adam tutuyor ne yapsın Gomis inşallah Konya maçı ile birlikte gollerine kaldığı yerden devam edecektir ...

Gol atmasın böyle devam etsin razıyım ben rakip savunmayı perişan ediyo fegulinin attığı gibi maiconun attığı gibi diğer oyunculara fırsat geliyo tolganın attığı gollerde hep gomis sayesinde bunları görmeyen biri gerçekten futbol izlemesin zamanına yazık.

Gol atmasın böyle devam etsin razıyım ben rakip savunmayı perişan ediyo fegulinin attığı gibi maiconun attığı gibi diğer oyunculara fırsat geliyo tolganın attığı gollerde hep gomis sayesinde bunları görmeyen biri gerçekten futbol izlemesin zamanına yazık.

Aynen öyle Tolga 'nın tek yaptığı Gomis 'in arkasında takılıyor seken topları içeri atıyor onun attığı 5 gol bile Gomis sayesinde

Takımdaki adamlara soralım bakalım Gomis 'in ne kadar ekmeğini yemişler Belhanda-Feghouli ikilisi yavaş yavaş takımı sırtlamaya başladıve inşallah Badou da hücum anlamında delicilik anlamında etkinliğini ortaya koyarsa Gomis çok hafifler işte o zaman görelim Gomis 'i ...

aslanım benim. şu 2 maçın acısını kuşlardan çıkartacak gibi

gomis'e sallayan en iyi ihtimalle net iyi gün taraftarı + ya fblidir ya da bjk

[TABLE="width: 97%"]
[TR]
[TD="width: 81"]
2012-2013
[/TD]
[TD="width: 154"]
Burak Yılmaz
[/TD]
[TD="width: 118"]
Galatasaray
[/TD]
[TD="width: 106"]
24
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 81"]
2011-2012
[/TD]
[TD="width: 154"]
Burak Yılmaz
[/TD]
[TD="width: 118"]
Trabzonspor
[/TD]
[TD="width: 106"]
33
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

burak bu sezon 5 mac 7 gol

gomis 7 mac 7 gol

gomis buraktan mac ıcınde kat kat ustun takımı rahatlatıyor ve buraktan ıyı futbolcu ama bugun ayrı bi kötüydü

burak bugun 3 gol atardı hadi sımdı ikile

burak o kadar gol attı takımı ligde kaçıncı sırada allah bilir
gomis'in maç başına gol ort. daha düşük amma lideriz

şu düşünce çok çok yanlış hacım. ts maçlarını izlersen zaten burak 3 atıyorsa 33 kaçırıyor

Dün Kayserispor - Bursaspor maçını izledim stadda. Umut Bulut'u gördükçe, Gomis'e defalarca şükrettim tekrar, tekrar ve tekrar...

Arkadaslar suna bir aciklik getirelim.. gomisi elestirmek gomise sallamakla esdeger degildir.ben burada gomisi gomeni goremedim 1 macla.. belhanda badou nasil elestiriliyorsa yeri gelecek gomis de elestirilecek...
Kendi kendinize triplere giriyorsunuz sonra digerleri devamini getiriyor gomise laf efilir mi laf eden futboldan anlamiyor vs.. gelgelelim gomise kotu diyen yok isin burasi komik geliyor.. resmen suru psikolojisi

DLHOYH2XcAAo2J3.jpg

Geri
Üst Alt