- 2 Nisan 2012
- 40.080
- 19.801
- 2.548
Aslanım gollerini maç sonrasına sakladı galiba. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rakip defansı çok dağıttı bana göre
kontrol edilmesi zor
fakat bütün 1 sezonu ilk 7 haftadaki gibi diri ve kuvvetli oynayamaz çünkü bu adam 32 yaşında
erenden 1 cacık olmayacağını da dün tekrar gördük
devre arası düşük maliyetli güçlü ve biraz teknik 1 yedek santrafor işimizi görür
Veya Niasse.Jansen'i alsaydık iyi olabilirdi mesela.
Ben malımı tanırım.
sent via GSC
asil senin beyninde sorun var, gercekten kendini birsey zannediyorsun, farkli olacam diye girmedigin kilif kalmadi.
Burak 3 tane atmazdi cunku o pozisyonlara giremezdi, anca rakip arka kosu yapar o beyinsiz.
siz yalamaya devam edin, Gomis muthis katki veriyor.
Arkadaş öyle taraftarlar var ki Burak Yılmaz tipinde bir forvetten başka hiçbir şeyi hak etmiyorlar
Yav illa her maç gol atacak diye bişey mi var ? adam arkasına 4 adamı alıp top yüzü göstermiyor sahanın her yerinde iş yapmaya çalışıyor defans arkasına sarkıyor pivot forvet gibi gelip top tutuyor öne çekilip arkadaşlarına alan açıyor
Adamı maç boyu 3 adam tutuyor ne yapsın Gomis inşallah Konya maçı ile birlikte gollerine kaldığı yerden devam edecektir ...
Gol atmasın böyle devam etsin razıyım ben rakip savunmayı perişan ediyo fegulinin attığı gibi maiconun attığı gibi diğer oyunculara fırsat geliyo tolganın attığı gollerde hep gomis sayesinde bunları görmeyen biri gerçekten futbol izlemesin zamanına yazık.
[TABLE="width: 97%"]
[TR]
[TD="width: 81"]2012-2013[/TD]
[TD="width: 154"][/TD]Burak Yılmaz
[TD="width: 118"][/TD]Galatasaray
[TD="width: 106"][/TD]24
[/TR]
[TR]
[TD="width: 81"]2011-2012[/TD]
[TD="width: 154"][/TD]Burak Yılmaz
[TD="width: 118"][/TD]Trabzonspor
[TD="width: 106"]33[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
burak bu sezon 5 mac 7 gol
gomis 7 mac 7 gol
gomis buraktan mac ıcınde kat kat ustun takımı rahatlatıyor ve buraktan ıyı futbolcu ama bugun ayrı bi kötüydü
burak bugun 3 gol atardı hadi sımdı ikile