#18 Bafétimbi Gomis

teknik direktörünüz tudor için neler söylersin? kendisi özellikle östersunds maçlarından sonra çok eleştirilmişti...

bir takım iyi gitmediği zaman genelde ilk yapılan iş antrenörü hedef göstermektir. ve bu nedenden dolayı da bir takımda işler iyi gidiyorsa ilk tebrik edilmesi gereken de teknik direktördür diye düşünüyorum. iyi bir oyun felsefesi olan, oyuncularından en iyisini almayı bilen bir antrenöre sahip olduğumuz için çok şanslıyız. bu grubun iyi olmasını sağlayan da onun insani nitelikleri. bursaspor maçı onun yeteneklerinin ve becerilerinin güzel bir örneği. ona çok şey borçluyuz.

Tudor'u övmüs

Sahne senin kral

s-e8ba89039bdd6ff4f81a8e9985db347633afba04.gif

Taraftarda suçlu o kadar baskı ortamı oluşturursan o adamda orada topu ıskalar

Sinir,strese girdik durduk yere

Adamın varlığı zaten Fenerbahçe'yi kendi sahasında tutuyordu, eren girdi rahatladı adamlar. Takımda en son sorgulayacağım adam

Gecen sene "At topu Bruma'ya sapkadan tavsan cikarsin" taktigi ile oynuyorduk.

Bu seneki taktigimiz "At topu Gomis'e birseyler yapsin" yönünde. Muhtesem bir teknik direktörümüz var.

Bugün inanılmaz yalnız kaldı yav. Tudor malı takımın içine öyle bir sıçtı ki ilk yarı kim nerede oynuyor belli değildi.

Sana çok üzüldüm aslan parçası. Tek başına mücadele vermeye çalıştın ama olmadı canın sağ olsun.

Gomisi niye cikartır bir insan ya. Olamaz bu. Rakip üstüne gelecek, sen git cikar ve kazmayı oyuna al. Bu arada cüneyt sen de tam şerefsizsin.

Çabana sağlık aslanım benim. Çok yalnız kaldın. Bu senin suçun değil.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Son düzenleme:
10 kisi iken oyundan alinip yerine ne boka yaradigi belirsiz Erenin alinmasi serefsizliktir

Geri
Üst Alt