#18 Bafétimbi Gomis

Bunun üstüne bir haber daha girildi bugün Apdulrahim açıklama yaptı konu hakkında

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ona bakma sen, daha cok ne icipte basinin önünce geciyor onu sorgulamak lazim :D
bu adam kendini ne zaman dogru sekilde ifade edebilmis ?
tamam para davasi dogru olablir ama ondan oynamdigini eklememis.

Son düzenleme:
Hainleri açıklayacağız dedi bence ufak itham değil bu

yahu parasini almadigi olabilir ama ondan oynamadigini sanmam.
daha fazla oyuncu eylem yapar, bi oyuncuyami kalmis bu is.
bi oyuncu kendi basina is yapmaz !

birde mactan sonra ereni tebrik ediyor, biraz mantikli düsünün !

az önce yazdim albayaraka bakmayin diye, konusur konusur en önemli noktaya deginmez :D

....
701426ac6bb556cd6148f069eb0ee6eb.jpg

Bosu bosuna adamin günahini aldiniz sabahtan beri. Bu utanc sizindir.

Aslan parcasi Gomis.

Bosu bosuna adamin günahini aldiniz sabahtan beri. Bu utanc sizindir.

Aslan parcasi Gomis.

Sabah dedim millete bir haberi 2 kere verdin mi inanmaya başlıyorlar diye. Bu işi büyütüp gomis ide demorize etti taraftarımız tebrik ediyorum.

Sabah dedim millete bir haberi 2 kere verdin mi inanmaya başlıyorlar diye. Bu işi büyütüp gomis ide demorize etti taraftarımız tebrik ediyorum.

Bizim millet bayiliyor böyle bariz yalan olan haberlerle gaza gelmeye. Buram buram artniyet kokan haberin bu kadar büyütülmesi kabahat zaten.

Parasını alamıyorsa ihtarname çeker sakatlık numarası yapacağını sanmam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gomis: “Hakkımda çıkan haberlere hem şaşırdım hem de üzüldüm. Ödeme problemi yüzünden oynamayı reddedecek karakterde bir futbolcu değilim. Sakatlığımdan dolayı oynayamadım ve takım arkadaşlarımı yalnız bıraktığım için en çok üzülen de benim.”

Gomis: “Hepimizin hedefi şampiyon olmak. Galatasaray'ın şampiyonluğunu istemeyen insanların dediklerine kulak tıkamak zorundayız. Benim size inandığım gibi, siz de bana inanın."

bu açıklamayı çerçeveletip nerenize isterseniz asabilirsiniz,ben yüreğime astım

Geri
Üst Alt