#18 Bafétimbi Gomis

Benim katlanamadigim detay da bu .. sinan ostersund macinda pozisyon kacirir gomisinki konusulmaz

yasin benfica deplasmaninda kacirir konusulur , rize deplasmaninda sneijder kacirir , 10 da 1 i kadar konusulmaz

hele hele podolski bjk macinda laubalice topu diker mesele edilmez , kayseri macinda eren benzerini yapar hemen klubeye

adaletsiz dedigim sey bu , yoksa kim oynarsa oynasin
ben sorguladim

su sonuca vardim

bu herif yasi itibariyle 1 sezonu tek basina kaldiramaz

aslinda sezon basinda leblebi gibi gol atarken soyledim bunu

sunu da soyliyeyim

gol kaciriyor

ama abartilacak kadar degil

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Bafetimbi Gomis ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.
Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Bafetibi Gomis ve kulübü Swansea City AFC (Swansea) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 2.500.000 EUR tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisiyle de 2017-2018 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.

2017-2018 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

2018-2019 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti
2019-2020 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti
Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca imza parası olarak net 2.500.000 EUR ve şampiyonluk halinde prim olarak net 200.000 USD ödenecektir. Buna ek olarak Futbolcuya takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödeyecektir

Gercekten 5 ye yakin kazaniyor . 3,350 garantisi var, imza parasinin senelige vurunca 800 bin euro ediyor , sampiyonluk primi 200 bin dolar

70 puan yaklasik 350 bin euro daha prim demek

toplayinca 4,75 milyon euro gibi bir para ediyor .

2,5 da bonservis

Tayfa
36c20a6b433e04a2316f4f23b06d7364.jpg

abv juve

Bonservisli oyuncuya nuye el parasi veriyoruz? Olmasa normal derdim de

Galiba kriterlere uydurmak icin farkli isimlerle donemsel kitabina uydurmalar yapiyorlar

ama diger yandan toplu rakam her halukarda cok yuksek

Takım oyununu cok oynadım kolasina bile olsa kaybetmeye tahammülüm yoktur

Gomis in sivas maçında kramponunun bağcıklarını bağlanmasından belli ne kafa yapısında olduğu
Önce Den çok dile getirdim sezon ortasında hoca değişikliğinin zararlarını böyle 1 2 oyuncu ile ters dustumu işler çıkılmaz hale geliyor

abv juve

Krampon bağlamayla ne alaka? Eşek osurmamış dimi birşey anlatılmış.Bazı tür oyuncular maçta dakikalar ilerledikçe geride oldukları zaman kafa olarak da otomatikman maçtan düşüyorlar.

Osmanlı maçında formasını parçalıyordu golden sonra daha ne yapsın? Daha ne istiyorsunuz ya?

Adamın maaşı da artık tartışılcak konu değil. Adam halihazırda takımın skora en çok katkı veren oyuncusu. Para gerçekten fazla ama sezon ortasında bunu dillendirmek bizi karıştırmak isteyen gazetenin ekmeğine yağ sürmekten başka hiçbir şey sağlamaycak.

Krampon bağlamayla ne alaka? Eşek osurmamış dimi birşey anlatılmış.Bazı tür oyuncular maçta dakikalar ilerledikçe geride oldukları zaman kafa olarak da otomatikman maçtan düşüyorlar.

Osmanlı maçında formasını parçalıyordu golden sonra daha ne yapsın? Daha ne istiyorsunuz ya?

Adamın maaşı da artık tartışılcak konu değil. Adam halihazırda takımın skora en çok katkı veren oyuncusu. Para gerçekten fazla ama sezon ortasında bunu dillendirmek bizi karıştırmak isteyen gazetenin ekmeğine yağ sürmekten başka hiçbir şey sağlamaycak.
Yahu bırak şunu, adam gün aşırı Belhanda konusunda meziyetler düzüyor ama misli ile daha fazla katkısı olan adamlara sallayıp duruyor.

Güler misin ağlar mısın...

sent via GSC

Bu forumun hit alma kaygısı falan mı var? Varsa eğer oyun bölümü açın da bu arkadaslar birbirinin avatarına, imzasına falan yorum yapsın sabahtan aksama kadar. Kelime oyunları falan oynasınlar klasik forum eglenceleri işte.

Bu nedir canı sıkılan futbolcular üzerinden şeyini tatmin ediyor.

Kimmiş o bazı oyuncular

abv juve

Valla bir tane şöyle önemli önem gerektiren maçta cıkıp iş yapıpda gol atmadı , Sivas maçından sonra gomise karşı düşüncelerim çok değişti arkadaş bir tane şöyle kopma noktası olan bir maçta iş yap be .

Geri
Üst Alt