- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Fernandodan sonra takimin en önemli oyuncusu.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Algı operasyonu mu diyorsunSalak saçma işlerle uğraşmayın
Satılmış medya 'nın hedefi şimdi de Gomis görmüyor musunuz ?
Yok parasını alamadığı için antrenmana çıkmamış yok Çin 'e transfer olacakmış yok Terim 10km koşmazsan formayı unut demiş ellerinden geleni yapıyorlar sizde çanak tutmayın buna
Hem sahadaki rakiplerimizi hem dışarda ki rakiplerimizi üst üste koyup ... şampiyon olmazsak ben dahada bişey demiycem ...
Algı operasyonu mu diyorsun
abv juve
Karakter sorunu yokki bence performans olarak düşüşte birazŞu ligde karakteriyle profesyonelliğiyle en son sorun çıkaracak adam Gomis 'dir diyorum ...
Karakter sorunu yokki bence performans olarak düşüşte biraz
abv juve
Böyle birşey olmadi imkansız mental yorgunluk ta olabilirPerformans düşüklüğü tabi ki olarabilir reis 32 yaşında adam sakatlık yaşadı gelir gelmez müthiş oynamasını bekleyemeyiz ki
Zaten Gomis kadar avrupa piyasasında bilinen son yılda Fransa liginde 21 gol atmış adam her maç mükemmel performans gösteriyor olsaydı zaten STSL'ye kalmazdı bu adam
Ama taraftarda haklı ilk 5 lig maçında 7 gol 2 asist yapmış bir Gomis vardı sürekli böyle devam etmesini beklediği için taraftarın hayal kırıklığı var
Oyunu yeterli ama gol atmalıŞimdi gerçekten bazen öyle yorumlar yapılıyor ki
Adam gol atamadı diye sahada yaptığı her şey çöpe mi gidiyor ?
32 yaşında bu kadar istekli ve hareketli oynayan kaç tane forvet sayabiliriz ki ?
Veya her şeyi geçtim şimdi 1-2 tane gol atsa burda Gomis 'i gömen adamların hepsi aslanım Gomis helal Gomis modlarına girecek
Bir forvetin görevi iyi veya kötü olduğu sizin için sadece gol atmasıyla mı ölçülüyor ? bazılarına Burak 'tan başkası fazla geliyor anlaşılan ...