#18 Bafétimbi Gomis

8 asist 2 golle oynuyor beğenmediğiniz belhanda daha nasıl katkı bekliyorsun

abv juve
Etkili olduğu maç sayısı bir elin parmağını geçmez Ercan, bunu bu asist ve gol sayısı değiştirmez. Bizi şampiyonluk yarışının içinde tutan Belhanda değil, bu saydığım üç oyuncu. Tek ümidim Belhandanın bugün oynadığı oyunu sezonun geneline yayması, çünkü Belhandanın bu oyununa hiç olmadığı kadar ihtiyacımız var. Bak altını çiziyorum bu oyununa, beklentim bugün oynadığı oyun çok net olduğunu düşünüyorum beklentimin. Bundan önce oynadığı oyun bir iki maç dışında yeterli değildi.

Bu maçta oynatılacağını tahmin etmiyordum. İyi oyunu ve bunun yanında 2 gol bulması moral olmuştur. Topu ileri taşıyabildiğimiz ve takımı ileride tutabildiğimiz sürece gol kaçırsa dahi bu adam bir şekilde gol bulur. Amma ve lakin korkak futbol oynayan, bir maçın 70 dakikası boyunca topu ileri taşıyamayan bir takımda iyi oynayamaz, gol bulamaz ve motivasyonu düşer. Süper bir oyuncu değil lakin yararlı bir adam. Şu ana kadar aldığı paranın hakkını verebilen nadir oyuncularımızdandır. Umarım Antalya maçı ile beraber gollerine devam eder.

Üzerindeki ölü toprağını attı ve hem oyunuyla hem 2 golüyle sağlam bir dönüş yaptı Gomis

Şampiyonluk yolunda ilerleyen maçlarda çoook ihtiyacımız olacak Gomis 'e ...

Bence Gomis için ligin ikinci yarısı henüz başlıyor

Fizigini dogru kullandigi bir cok pozisyonda sacma sapan pas tercihleri denemek yerine rodriguez , sinan ve fegouli sut atmayi deneseler gomis asist krali da olur gollerinin yaninda

turkiyede topla adamin arasina girdiginde durdurabilecek bir defans yok bu adami

ama kendi de "terim kulagimi cekti" mealinde konustu , yani dususunun farkindaydi , guzel bir detay

keske erenle cift forvet oynasalar , neden illa tek forvet oynamak zorundayiz ki

Fizigini dogru kullandigi bir cok pozisyonda sacma sapan pas tercihleri denemek yerine rodriguez , sinan ve fegouli sut atmayi deneseler gomis asist krali da olur gollerinin yaninda

turkiyede topla adamin arasina girdiginde durdurabilecek bir defans yok bu adami

ama kendi de "terim kulagimi cekti" mealinde konustu , yani dususunun farkindaydi , guzel bir detay

keske erenle cift forvet oynasalar , neden illa tek forvet oynamak zorundayiz ki
Hangi mevkiden keseceksin erenin için ?

Yanıldım demek bu kadar mı zor Sinan. Bir maçta gol kaçırdı, ondan sonra ki maçta tüm takım gibi kötü oynadı diye söylemediğin söz kalmadı. Şimdi methiyeler düzmen hiç bir şekilde samimi değil ve devamlı şikayet ettiğin şu sana karşı olan tepkili mesajları hak ediyorsun demek istemiyorum, ama bir yerde normal, etki tepki. Daha bugün ki maç devam ederken yine Erene haksızlık yapılıyor yazıyordun. Oysa bu adam Erenin oynadığı maçlar sonrası çıktığı Osmanlı maçında, o kadar kısa süreye rağmen Eren den çok üstün olduğunu gösterdi.

Son düzenleme:
Yanıldım demek bu kadar mı zor Sinan.

Kenan kalbini kirmadan rica ediyorum , alinti yapip yapip benle karsilikli konusmaya girme , sana saygi gostererek rica ediyorum

yarin da gomis oynamazsa eren oynatilmadiginda gosterdigim tepkinin aynisini gosteririm , iyi oynayan oyuncu sansini iyi kullandi demektir ve bu durumda bile kesilirse , bana gore bu adaletsizliktir .

Lutfen kendi yorumunu yap , ben nasil senden alinti yaparak fikirlerini tartismaya acmiyorsam senden de bunu bekliyorum

gomis yoklari oynasa hakli cikacaktim da 2 gol atinca mi haksiz oldum ? Ben gomis oynamasin demedim , gomis veya x kisiyle de bir takintim yok

eren oynamis 3 gol atmis , kesilirse bir daha ihtiyacin oldugunda performans alamayabilirsin mental yipranmislik sebebiyle dedim

simdi linnes iyi oynarsa da aynisi gecerli , cat diye mariano koyulmamali , belhandaya hepimiz neler dedik , simdi bu macin uzerine kesilir mi ?

eren icin de soyledigim buydu , konu eren in oynatilmamasiydi , gomis karsitligi degil

Kenan kalbini kirmadan rica ediyorum , alinti yapip yapip benle karsilikli konusmaya girme , sana saygi gostererek rica ediyorum

yarin da gomis oynamazsa eren oynatilmadiginda gosterdigim tepkinin aynisini gosteririm , iyi oynayan oyuncu sansini iyi kullandi demektir ve bu durumda bile kesilirse , bana gore bu adaletsizliktir .

Lutfen kendi yorumunu yap , ben nasil senden alinti yaparak fikirlerini tartismaya acmiyorsam senden de bunu bekliyorum

gomis yoklari oynasa hakli cikacaktim da 2 gol atinca mi haksiz oldum ? Ben gomis oynamasin demedim , gomis veya x kisiyle de bir takintim yok

eren oynamis 3 gol atmis , kesilirse bir daha ihtiyacin oldugunda performans alamayabilirsin mental yipranmislik sebebiyle dedim

simdi linnes iyi oynarsa da aynisi gecerli , cat diye mariano koyulmamali , belhandaya hepimiz neler dedik , simdi bu macin uzerine kesilir mi ?

eren icin de soyledigim buydu , konu eren in oynatilmamasiydi , gomis karsitligi degil
İlk önce şu tavırlarından vazgeç ve merak etme benim kalbimi falan kıramazsın. Vereceğin cevapların tonuna göre gereken cevabı alırsın o konuda şüphen olmasın.

Forumda konular üzerinden konuşuyoruz ve bunun içinde bazen alıntı yapmakta var. Burada benden alıntı yapmayın diyorsun ama sen işine gelince bayağa bayağa alıntı yapıyorsun. Benim sana anlatmak istediğim bir forvet için her şey gol değildir, oyun içi katkısı da önemlidir. Bunun üzerinden defalarca Osmanlı maçına vurgu yapan yaptım, çünkü adam o maçta çok kısa oynamasına rağmen Eren den çok üstün olduğunu gösterdi. Sen işte bu detayı göz ardı ettiğin için ikide bir forma adaletsizliğinden bahsettin. Üstelik bunu daha bugün ki maç devam ederken yaptın, şimdi gelmiş burada adama methiyeler düzüyorsun. Halbuki bu adam bunu yerine oynayan adamın yerine Osmanlı maçında girince de ziyadesi ile gösterdi.

Senden neden mi alıntı yaptım? Bu konuyu kaç gündür devamlı dile getirdiğin için ve daha bir kaç gün önce yine yanılınca yanıldım demek lazım diye atarlanıp durduğun için. Alıntı yapmayın diyorsun, işine geldiği zaman kendin bayağa bir alıntı yapıyorsun. Yanılınca yanıldım demek lazım diyorsun, fena halde yanıldın ama hiç bir şey olmamış gibi gelip iki maç yüzünden yerdiğin oyuncuya meziyetler düzüyorsun. Üstelik alternatif olarak gördüğün adam, sağolsun elinden geleni yapıp gol attığı maçlarda bile Gomisin verdiği katkıya yanaşamıyor. Yanıldın Sinan, hem de çok fena yanıldın. Bunun yüzüne vurulmasına bu kadar gocunma çünkü bu yanılma işlerini milletin yüzüne vuran birisin.

Kenan seninle konusmak istemiyorum abi . Daha acik nasil ifade edebilirim , saygi bekliyorum

elbette benden alinti yapma derken ben de senden yapmamayi kabulleniyorum

lutfen konusmayalim .

Vallahi Sinan, ortaya bir fikir koyduğun zaman reaksiyonlara da açık olacaksın. Sonuçta sana hakaret etmedim, saldırmadım. Futbolun içinde kalarak senin bir çok kez yaptığın gibi yanıldığını yüzüne vuruyorum.

Son düzenleme:
Tamam abi anladim

senden rica ediyorum benden alinti yaparak , bana soru , fikir yoneltme

foruma beni sikayet edebilirsin , arkamdan at tut ama benimle diyalog icine girme

bu bence oldukca mantikli bir istek , seninle konusmak is te mi yo rum

Şikayet gerektirecek bir durum yok. Arkadan konuşmayı da sevmem. Söyleyecek bir şeyim var ise fikrin sahibine söylerim. Futboldan konuşuyoruz, yanıldığını söylemek seni neden bu kadar gerdi anlamış değilim. Üstelik sana cevap verenlerin arasında ılımlı olanlardan biriyim, hakaret etmem, saldırmam. Sadece konu özelinde yanıldığını düşündüğüm noktaları dile getiriyorum, oysa sana karşı çok sert mesajlar yazanlar var. Kendi yaptığınız şeyler size yapılınca neden bu denli tavırlar içine giriyorsunuz hiç anlamıyorum doğrusu. Hiç öyle lanse ettiğin gibi cool biri değilsin, bu tavırların ile bunu görmüş oldum.

Son düzenleme:
Konu sakız oldu uzuyor müdahale gereği duyuyorum bu aşamada.

Yanılmak da insana mahsustur ama yüze vurulduğunda ego ile genelde insanların %90'ı bunu kabul etmek istemez. Kabul ederim diyen bile alttan alta hep fikrini savunur. O yüzden bu tek bir kişiye özel bir tavır değil bana göre.

Birisi ile konuşmak da konuşmamak da bir lütuftur yerine göre. Aynı payda da konuşamıyorsan konuşmamak, iki taraf bir noktaya gelebiliyorsa konuşmak güzeldir.

Batefimbi Gomis dışında mesajların bu başlık için bir önemi olmadığını hatırlatmak zorundayım bu aşamada bu sebeple.

basta ben . Agir erenciyim . Ama gomisle beraber de olsa olur

Seni engellemek beni üzer. Ama 2 görüşün bende şüphe yaratmadı değil. 1.si Ndiaye gitsin demen, 2.si Eren tercihin. Taraftar gözüylede baksan, objektifte baksan, hatta rakip takımın taraftarı gözüylede baksan, Eren tercihine herkes güler tahminim. Fenerdeki Valbuena'yı ve Alex'i kesen Aykut gibisin. Eren'in tek tercih edilebilirliği yaşının 29 olması ve Türk statüsünde oynaması. Genç olsa Gomis'i kessin derdim, daha öğrenir derdim ama Kasımpaşa'daki Eren bile kesemez Gomis'i şuan bence.

Konu sakız oldu uzuyor müdahale gereği duyuyorum bu aşamada.

Yanılmak da insana mahsustur ama yüze vurulduğunda ego ile genelde insanların %90'ı bunu kabul etmek istemez. Kabul ederim diyen bile alttan alta hep fikrini savunur. O yüzden bu tek bir kişiye özel bir tavır değil bana göre.

Birisi ile konuşmak da konuşmamak da bir lütuftur yerine göre. Aynı payda da konuşamıyorsan konuşmamak, iki taraf bir noktaya gelebiliyorsa konuşmak güzeldir.

Batefimbi Gomis dışında mesajların bu başlık için bir önemi olmadığını hatırlatmak zorundayım bu aşamada bu sebeple.
Uyarıyı gördüm, dikkate alacağım ama pişman değilim. Çünkü son yazdığı mesaj ile Gomis konusunda daha az önce yazdığını, yani yine kendini inkar etti.

Benim sevmediğim bir şey vardır bu dünyada, insanlara böyle tepeden yaklaşmak. Bunu yapanlara karşı bu yaptığım kendime göre burnunu sürtmek sonrası hiç bir pişmanlık duymam. Çünkü hakaret etmedim, saldırgan bir tavır da sergilemedim. Sadece yanıldığını ifade ettim ve nasıl forumda son günlerde bu yanılmayı kabul etmek gerektiğini defalarca dile getirdi ise, kendisinin de bunu yapıp yapmayacağını görmek istedim. Bir yerde bir şeyi talep ediyor isen, üstelik bayağa aktif bir şekilde, o zaman ilk önce kendinden başlayacaksın.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt