#18 Bafétimbi Gomis

Adalet için eren oynamalı diyenler vardı:) ya arkadaş bu adam daha ne yapacak ? Robot mu bu tabi formsuzluğu olacak el insaf..

Valla kimse saldırmasın da bunun denmesinin sebebi Gomis'in büyük maçlarda veya zor deplasmanlarda adının duyulmaması sanırım. Gomis, Kayseri deplasmanında oynasaydı muhtemelen adı duyulmazdı pek. Eren o maçta 2 gol attı bir sürü de top indirdi. Bu performans güzel hoşta sadece içerideki zorluk derecesi düşük maçlarla sınırlı kalıyor. Eren'de 3 sene Leverkusen'in forvetinde oynamış 50 kere milli olmuş az buz bir adam değil sonuçta, açıkçası aralarında çok kalite farkı yok. Gomis'te Drogba değil yani az çok belli kariyeri.

Ikinci yarida frene basmasaydik oyunu sogutmasaydik rahat 2 gol daha atabilirdi bu dandik Antalya ya.

Mactan önce de demistim tam averaj kasmalik mac diye, mis gibi firsati elimizin tersiyle ittik. Rahat 5 tane cakardik bugün bu kadar rölantiye almasaydik maci.
Kaldı ki Antalya yani bize her yıl sıkıntı çıkaran bir takımdır geçmişten beri ,Hamza var diye rencide etmediğimizi düşünüyorum.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamın bir kötü özelliği var şut attığında topu göremiyoruz havada.:D

Baroş-gomis

Bu ikiliyi gördük ya bundan sonra yeni gelenlerin işleri zor.
Bu kalibreye çıkabilecek pek oyuncu yok

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Negredo ile kulüp anlaşmışken Gomis üzerinde ısrar eden, bize daha uygun olduğunu söyleyen ve aldıran hocaya da teşekkür ederiz.

NZ1r0L.gif

Adam 32 yasinda ama sahaya koydugu performans ve daha önemlisi hirs muhtesem.
Benim icin en hirsli oyuncu, bu konuda yanina yaklasabilen oyuncular Serdar ve Rodriguez.

giroud veya laca sakatlanırsa rusyaya gitme ihtimali olabilir.

Drogba'dan sonra son zamanlardaki en iyi forvetimiz
Fiyat Performans olarak benim icin daha ileri de. Bunun yanina hirsini da katarim. Bu yasta bu hirs ile oynayan adama söylenmedik laf kalmadi. Adamdan bir yas büyügüm, dün adamin gol sonrasi hirsina kendimi kaptirip delirdim, üstelik kizim yanimda bu manyak ne yapiyor böyle der gibi bakti.

Son düzenleme:
Langırtın ileri uçtaki forvetlerini anımsattı. Şak diye vurdu gevelemeden.

gomis gibi hem sol hem sag ayagi ile böyle toplara abanan ben baska bir forvet hatirlamiyorum türkiyede oynamis
ben cogu zaman topu gördügüm anda kalenin icinde oluyor

Geri
Üst Alt