#18 Bafétimbi Gomis

Ben artık bunu yapmaktan vazgeçtim, sana da tavsiye ederim. Bir futbolcunun kötü performansını başkasına yormak en sevmediğim şeydir. Ben genel anlamda büyük maçlardaki performansını beğenmiyorum ve Şampiyonlar Ligi maçlarında da böyle oynadığı takdirde forum tarafından aforoz edileceği aşikar. Geçmiş yıllarda daha hareketli bir forvetti belki de ancak şimdi ağır ve hareketli değil. İyi bir ceza sahası golcüsü ama bizim bence daha fazlasına ihtiyacımız var.

yav cempins ligi zaten kaldiramaz gomis
elmander gibi düsün
o da ligde cok iyidi ama avrupada hicbir varlik gösteremeyecegi bariz belli oluyordu hep
drogba mesela yüksek yasina ragmen ramos gibi bir hayvani sindirebiliyordu deplasmanda
gomisin adini bile duymayiz madridle mac yapsak

piyasa uctu ama
10 milyonu sadece forvete ayirsan bile düzgün adam bulabilir miyiz hic bilmiyorum

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Bazen forumda yazilanlari görünce paralel evrenlerin varolduguna inaniyorum gercekten.

Senin de tribine başlayacağım artık. Ukala tavırların gına getirdi artık. İster saygı duy, ister duyma benim fikrim bu ! Kendini çok mu zeki zannediyorsun ? Herkes seninle aynı fikri paylaşmak zorunda mı ? Kendini dev aynasında görmekten vazgeç. Farklı fikirlere ve ideolojilere de saygı duymayı öğren ! Az biraz empati yapmayı dene !

Son düzenleme:
Senin de tribine başlayacağım artık. Ukala tavırların gına getirdi artık. İster saygı duy, ister duyma benim fikrim bu ! Kendini çok mu zeki zannediyorsun ? Herkes seninle aynı fikri paylaşmak zorunda mı ? Kendini dev aynasında görmekten vazgeç. Farklı fikirlere ve ideolojilere de saygı duymayı öğren ! Az biraz empati yapmayı dene !
Boş yapma.

sent via GSC

Defansa o kadar yardım ettiki 70'de pili bitti haklı olarak. Ben beğendim bugün, kafa topu aldı, top dağıttı yine. Tolga atsa asist yapmış olacaktı.

Gomis umarım rekor rehavetine girmemiştir. Yoksa son haftalarda saç baş yolmak durumunda kalabiliriz. İçerideki ilk maçımızda kendini göstermelidir.

feghoulinin ekiciden kaptığı topla başlayan kontrada bir önceki pozisyondaki vuruşun aynısını yapacağına arka direğe rodrigueze doğru çevirebilirdi

şöyle ince işleri arada düşünün be kardeşim

yine de beğendim sayılır performansını

Gomis olmasa bu sene ilk 5'e bile giremezdik. O yüzden eleştiren varsa gitsin totosunu eleştirsin. Bazı hataları oluyor tabii ki ama o kadar da olacak.

Bu kadar eleştirilmesine anlam veremedim, kötü değildi bugün

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne sanıyorsun kendini ? Kendini benden üstün mü görüyorsun ? Karşı taraftan nasıl görünüyorum ? Yurtdışında yaşıyorum, hayatım mükemmel, şöyle üstün özelliklerim var tribinde misin ?
Ağır saçmalıyorsun.

sent via GSC

Önde cok top tuttu iyi isler yapti,maca kafa olarak iyi hazirlanmis macin basindan sonuna kadar aktif bir sekilde oynadi

Fener deplasmanındasın topu tutman lazım Gomis gayet bu işi yaptı, 2 pozisyona girdi onlar zordu ama Garry'nin dönen topunu yazmasını beklerdim olmadı, Tolga'ya çıkardığı top gayet iyiydi. Yani genel anlamda beğendim Gomis'i. Beğenilmemesinin nedeni derbilerde golünün olmaması onu da Trabzon ve Beşiktaş maçında kıracaktır.

Kaçırdığı pozizyonlar için eleştirmiyorum.Kolay değildi ilk yarıdakiler.Garry nin ayıdan seken topunda ise aceleci davrandı.Yinede bu adam bizi şampiyon yapacak yürekten inanıyorum.

Dönen topa direkt vurması hataydı.
Fb stoperi topun önüne yatmış, ki o engelledi topu, volkan zaten çaresiz. Ufak bir stop ve hafif sağ yaparak, sadece bir saniyelik hareketle golü rahatlıkla atabilirdi.
Bu maçta kaçırmasına en çok şaşırdığım adam gomis oldu golü.
Tolga zaten leş bitirici, belhanda ne zaman şut atmış düzgün, garry iyi hoş ama bazen sonunu getiremiyor.
Ama gomis öyle mi, eminim daha stressiz bir maçta dediğimi yapıp atardı o golü.
Onun dışında iyiydi, canı sağolsun. Maçta en yandığım pozisyon bir bu, iki de maiconun direği

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence iyiydi, tek hatasi o bos kalede direk vurmasi, normalde hep yatiriyor ordada bi fake atsa diger ayagiyla daha isabetli vurabilirdi

bazen topu eveliyo,geveliyo.bu huyunu sevmiyorum.mesela linnese gec verdiği bi top var.beklemesinin sebebi linnesin ofsaytta olması ise sorun yok.trabzona,basaksehire ve bjkye gol atması için garry çizgiye inmeli.ve gomise daha cok destek verilmeli hücumda.

Geri
Üst Alt