Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.058
- 6.220
- 913
Yemin ediyorum bizim taraftara sahada kosmayan, mal mal eli belinde bekleyen, ofsayt nedir bilmeyen, kendini her dokunusta yere atan Burak gibi adamlar müstehak.
Kimse bu adami elestirmeyin falan demiyor ki, ben de bugün ve gecen hafta cok elestirdim laf ettim sinirlendim hatta cildirdim ama bokunu cikarmayin yerin dibine sokmayin, sampiyonluga oynuyorsak bunun bas mimarlarindan biri de Gomistir. Benzerini bu sezon Muslera da da yapti bazilari, adami bi tasla kürekle kovalamadiklari kaldi Kovalera olmasindan tut kovulmasina defolup gitmesine kadar neler söylendi. Ayni adamlar simdi boynuma dola modunda takiliyor.
Hatta Muslera Gomis'e göre daha ekstrem bir örnek cünkü adam kac yildir takimda, adamin cigerini avcumuzun ici gibi biliyoruz. Ona bile neler söyledi bazi suursuzlar.
Gomis takimdaki tek forvet, tüm sezon tüm yük onun omuzlarinda. Takimda modern 10 numara diye bir gevsek var mal mal geziyor sahada adamin gol katkisi stoperlerimizden sag bekimizden daha az. Feghouli desen o da ayri bir vaka. Gomis ve Garry var iste gol yollarinda etkili olan, baska da ücüncü bir adam yok. Eren den hic bahsetmek dahi istemiyorum.
Koskoca Galatasaray tek bir adamin ayagina bakiyor neredeyse her mac. Penalti konusunda kesinlikle haklisiniz, bence de Gomis kullanmamali en gec bugün anladik bunu zaten. Ama abartmayin yahu.
Ya kullansın abi ne olacak sanki.. Messi penaltılarının yarısını kaçırdı hala kullanıyor. Sanki Garry Rodrigues veya Feguli süper penaltıcı gibi. En iyisi Gomis hala.