#18 Bafétimbi Gomis

Yemin ediyorum bizim taraftara sahada kosmayan, mal mal eli belinde bekleyen, ofsayt nedir bilmeyen, kendini her dokunusta yere atan Burak gibi adamlar müstehak.

Kimse bu adami elestirmeyin falan demiyor ki, ben de bugün ve gecen hafta cok elestirdim laf ettim sinirlendim hatta cildirdim ama bokunu cikarmayin yerin dibine sokmayin, sampiyonluga oynuyorsak bunun bas mimarlarindan biri de Gomistir. Benzerini bu sezon Muslera da da yapti bazilari, adami bi tasla kürekle kovalamadiklari kaldi Kovalera olmasindan tut kovulmasina defolup gitmesine kadar neler söylendi. Ayni adamlar simdi boynuma dola modunda takiliyor.

Hatta Muslera Gomis'e göre daha ekstrem bir örnek cünkü adam kac yildir takimda, adamin cigerini avcumuzun ici gibi biliyoruz. Ona bile neler söyledi bazi suursuzlar.

Gomis takimdaki tek forvet, tüm sezon tüm yük onun omuzlarinda. Takimda modern 10 numara diye bir gevsek var mal mal geziyor sahada adamin gol katkisi stoperlerimizden sag bekimizden daha az. Feghouli desen o da ayri bir vaka. Gomis ve Garry var iste gol yollarinda etkili olan, baska da ücüncü bir adam yok. Eren den hic bahsetmek dahi istemiyorum.

Koskoca Galatasaray tek bir adamin ayagina bakiyor neredeyse her mac. Penalti konusunda kesinlikle haklisiniz, bence de Gomis kullanmamali en gec bugün anladik bunu zaten. Ama abartmayin yahu.

Ya kullansın abi ne olacak sanki.. Messi penaltılarının yarısını kaçırdı hala kullanıyor. Sanki Garry Rodrigues veya Feguli süper penaltıcı gibi. En iyisi Gomis hala.

Bu noktada olmamızın en büyük sebebi, aksini iddia eden yok. Ama kesinlikle stres altında bitiyor adam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

250 atıp 350 kaçırmak gayet düzgün bir oran nerdeyse her 2 pozisyondan birini atmış oluyor ki, 2 tane pozisyonda kale boştu ve penaltı ile beraber 3 tane yüzde yüzlük pozisyon 3 tane 3 ! ki hakan şükür önemi yüksek maçlarda çogu zaman yakaladıgını atıyordu, fbyi 5-1 yendiğimiz kupa finalinde nerdeyse her şutu gol olmuştu...

ya onu lafın gelişi söyledim. 2002 Dünya Kupası'nda bütün milletin nefreti olmuştu kaçırdıklarıyla ama 51 gol attı ve yanına yaklaşan yok.

Gomis'te kaçırabilir. Bu onu kötü oyuncu yapmaz, bu kadar basit.

Ya kullansın abi ne olacak sanki.. Messi penaltılarının yarısını kaçırdı hala kullanıyor. Sanki Garry Rodrigues veya Feguli süper penaltıcı gibi. En iyisi Gomis hala.

Ben Gomis'in ayaginin iyi daha dogrusu penalti atmaya yatkin oldugunu düsünmüyorum. Burak mesela tam bir penalticiydi bence, adamin ayak ici vuruslar gercekten cok iyiydi hakkini veririm bu konuda o kazmanin. Gomis'in ayak ici vuruslarini düzgün bulmuyorum ben.

Beyler yorum yaparken biraz mantıklı yorum yapsak? Son haftalardaki oyununu elbette eleştirebilirsiniz ama eleştireyim derken bokunu çıkarıyorsunuz.
Bu adam şu ana kadar 27 gol atmış. Hadi golü boşverin, gol atmadığı maçlarda bile top indiren, duvar olan, arkadaşlarına alan yaratan, savaşan bi oyuncu. İyi niyetinden, karakterinden cidden şüphe duyan varsa bi doktora filan gitsin.

Adam bu sene aralıksız 40 maç oynadı 40 maç. Arkasında tek bir yedek bile yok. Bu adam insan. Makine değil. Elbette formsuzluğu, yorgunluğu hatta özel hayatından dolayı belki kişisel problemleri olacak. PES FIFA atmıyoruz burada.

Ben daha kaç hafta öncesinden Çin'den iyi bir teklif varsa satılmalı diye belirttim yaşından ve özellikle baskıya karşı hiç oynayamamasından yani mental zayıflığından dolayı. Ama adama Umut Bulut muamelesi yapmayın.

Bugün hala "şampiyonluk yolunda" diye başlayan bir cümle kurabiliyorsan bunda en büyük pay sahibi "banane" dedigin o 27 golü atan Gomis sayesinde. Eleştirebilirsin.
Ama o kadar attigi gollere "banane" demen çok saçma.

Adamin gorevi ne?

Penaltiyi kacirdiktan sonra akhisar beraberlik golunu atsaydi yine aynisini yazarmiydin?
Adamın görevi gol atmak ve suan gol krali.
Bizim taraftar olarak gorevimiz ne peki?

Iyi oldugunu bildigimiz suan sadece uzerinde ölü toprağı oldugunu düşündüğümüz futbolcumuzu desteklemek değil mi?

He o penaltıyi selcuk kullanip kaçırsa soverdim.
Mücadeleden kacan, hava topuna cikmaya bile üşenen, kiz gibi top oynayan, sampiyonluk yolunda hic bir katkisi olmayan adamin birde uzerine penalti kaçırarak belkide bizi şampiyonluktan etmesi kabul edilemez..

Gomisin bu takimda kredisi cok. Gol atamasa bile mucadeleden hic kaçmiyor. Suan sadece gol atamama psikolojisine girdi ve o psikolojiden çıkarsa atmaya devam edecek.. Tam destek

Ben Gomis'in ayaginin iyi daha dogrusu penalti atmaya yatkin oldugunu düsünmüyorum. Burak mesela tam bir penalticiydi bence, adamin ayak ici vuruslar gercekten cok iyiydi hakkini veririm bu konuda o kazmanin. Gomis'in ayak ici vuruslarini düzgün bulmuyorum ben.

tamam da takımda daha iyisi yok. Belki Selçuk var ama o da yedek.

Satmanın anlamı yok, sadece o penaltıyı başkası atabilirdi. Kaçırınca konuşması kolay gerçi.

penaltıya gelince yerden temiz vuruşların var güzel kardeşim kaleci de oblak değil fatih ya yerden direk dibine atmasan da yiyecek zaten

ya onu lafın gelişi söyledim. 2002 Dünya Kupası'nda bütün milletin nefreti olmuştu kaçırdıklarıyla ama 51 gol attı ve yanına yaklaşan yok.

Gomis'te kaçırabilir. Bu onu kötü oyuncu yapmaz, bu kadar basit.

çıldırdım bugün o goller kaçınca biraz da onun siniriyle yazıyorum...

Tudorcular şimdi de bunun bir yerini kaldırdı. 2 hafdadir resmen maçı vermek için uğraşıyor. 4 gol karabük maçında atmak kolay . Gelecek sene kesinlikle yanına bir adam alınmalı . Seneye tek bunla çıkarsak boku yeriz

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herhalde alinmali. Adam 33 yasinda bir yerde sonra mental ve fiziksel olarak yoruluyor. 2-3 mac haric hazirandan beri her mac oynamis yedegi yok diye. Bütün yük üzerinde

Doğru tespit birazda formsuz normal

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Tudorcular şimdi de bunun bir yerini kaldırdı. 2 hafdadir resmen maçı vermek için uğraşıyor. 4 gol karabük maçında atmak kolay . Gelecek sene kesinlikle yanına bir adam alınmalı . Seneye tek bunla çıkarsak boku yeriz

Herhalde alinmali. Adam 33 yasinda bir yerde sonra mental ve fiziksel olarak yoruluyor. 2-3 mac haric hazirandan beri her mac oynamis yedegi yok diye. Bütün yük üzerinde
Eren gönderilip umut bozok gibi biri alınmalı 3. Forvet için . Iyi de bir forvet aldık mı Türk forvet , gomis , iyi yabancı forvetle iş götürürüz ama yapabilir miyiz sanmıyorum

suc sende degil karaboga sana ısrarla penaltı attıran hocamızda ,senin verdigin katkıyı kane filan veriyor anca bu sezon

Sadece penaltının kacması değil, son haftalarda karsı karsıya, %100 golluk pozisyonları da kacırdı, kacırıyor Gomis..

İlk haftalar çok kuvvetli ve moralliydi.. Vurduğu gol oluyordu nerdeyse..

Şu belli oldu ; seneye Gomis ile forma rekabetine girecek genç, kuvvetli sprinter bir forvet lazım.

taraftar yine şaşırtmadı.
bizde oyuncu formdaysa 100 milyonluk teklif reddedilsin sözleşme uzatılsın
ama oyuncu formsuz ise direk "atın kovun satın"
az sakin olun formsuz bir döneminde ama yine coşacaktır karaaslan.

Gomise zerre laf etmem koskoca takımda tek forvet var sorun bu gomis değil, illa ki kötü olucağı zamanlar olucaktı buda sezon sonuna denk geldi gayet normal sezonda erken açtık sonuçta, yanına forvet almayanlara burdan karsa kadar selam söylüyorum mal herifler.

Geri
Üst Alt