#18 Bafétimbi Gomis

DXYOivoXkAAZF6W.webp

Gomis gol kralliginda yaristigi futbolcularla beraber otururken

Bafetimbi Gomis sampiyonlugun mimarlarindan. Yalniz 28 gol atti diye elestirilmemeli dusuncesi yanlis. Bu takimdan bir Burak Yilmaz gecti, ne cabuk unuttunuz?

Kendisini yedekleyecek, yukunu azaltacak, alternatif olusturacak bir santrafor sart, zaten hocamin ilk istedigi transferlerden olacaktir.

Yollanmasi yalnizca Cin'den ucuk bir teklif gelirse dusunulebilir. Ben mesela 15m'ye birakirdim.

Bafetimbi Gomis sampiyonlugun mimarlarindan. Yalniz 28 gol atti diye elestirilmemeli dusuncesi yanlis. Bu takimdan bir Burak Yilmaz gecti, ne cabuk unuttunuz?

Kendisini yedekleyecek, yukunu azaltacak, alternatif olusturacak bir santrafor sart, zaten hocamin ilk istedigi transferlerden olacaktir.

Yollanmasi yalnizca Cin'den ucuk bir teklif gelirse dusunulebilir. Ben mesela 15m'ye birakirdim.

Hamza ne gol attı diye eleştirilmemesi gomis gol dışında neler yapıyor görmüyormusunuz gerçekten.

Kimse yok pahasına gitsin demiyordur.
Çin'den falan piyango gibi bir teklif gelirse satılıp Facundo Ferreyya,Rondon gibi isimleri almak yararımıza olur.

Hamza ne gol attı diye eleştirilmemesi gomis gol dışında neler yapıyor görmüyormusunuz gerçekten.

Okudun mu hepsini? Elestirmedim ki adami? Sadece elestirileri savunmak icin 28 gol atiyor demek yanlis dedim.

Gomis'e yapilacak elestiri bellidir, suratli degil, kafa golu atamiyor ve adim calimlayamiyor. Bunlari yapmasina da gerek yok zaten. Bunu yapan santrafor lazim sadece. Balotelli muazzam olurdu mesela.

Seneye genç ve potansiyelli Gomis sonrasında da rahatlıkla formayı verebileceğimiz bir adam almamiz şart...Rakiplerin kıskandığı bir adamı maç içindeki bazı tercihleri yüzünden bu kadar eleştirmek yanlış ...Sampiyonluk yolundaki rakiplerimiz keşke Gomis bizde olsaydı diyorsa demekki adam işini doğru yapıyor..

2017 Haziran'dan beri tek başına bütün maçlarda ilk 11.
Bahsettiğimiz adam 30'lu yaşlarda, ronaldo'nun bile dinlendirildiği ortamda adam da nasıl bir güç varmış ki buralara kadar sakatlanmadan geldi.

Form düşüklüğü çok normal, eren'i golcü diye aldık kayseri maçı dışında hatırlamıyorum.

İşte böyle bir kadro ile şampiyon olacağız. Adamları dinlendiremiyoruz bile

Adam nerdeyse 60 maçtır tek forvet olarak oynuyor hala neden formsuz falan yazıyorsunuz. Bu adam makina değil, insan.Yorgunda olur formsuzda olur önemli olan bu anlarda devreye sokabileceğimiz bir santraforumuzun olması o da yok.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet yazın gerektiğinde gomis ile çift forvet oynayabilecek gerektiğinde tek forvet oynayabilecek kaliteli bir topçu lazım ,şampiyonlar ligi de var artık...

Çin’den 10-15 milyon euro teklif gelirse satılmalı. Garry ve Gomis’den totalde 30 m gelir elde etsek Fernando gibi ucuz ama kaliteli 4 oyuncu alırız. Kono bu ucuz, gözden düşmüş ama patlamaya müsait oyunculara bir örnek. Tabii Gomis’in yerine gelecek forvet seçimini iyi yapmak gerek. Sonra BJK gibi olabiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çin’den 10-15 milyon euro teklif gelirse satılmalı. Garry ve Gomis’den totalde 30 m gelir elde etsek Fernando gibi ucuz ama kaliteli 4 oyuncu alırız. Kono bu ucuz, gözden düşmüş ama patlamaya müsait oyunculara bir örnek. Tabii Gomis’in yerine gelecek forvet seçimini iyi yapmak gerek. Sonra BJK gibi olabiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

konoyu 12,5 a aldı schalke ucuza vermez hiç sanmıyorum zaten daha öncedende uğraştık gelmedi.

Valla kalmak istiyorsa kalabilir ama bunun yukunu kaldirabilecek birisi alinmali yanina

Birazda duygusal bir adam.Bu yüzden form düşüklüğü olduğunu düşünüyorum.Ayrıca bu adam sezon başından beridir sürekli 11 de oynuyor.Terminator değil elbette.Yaşı 33, bu gibi düşüşleri normal karşılıyorum.Seneye forvet olarak hızlı ve çabuk birini düşünmeliyiz.Cl de var.Gomis iyi şekilde dinlendirilirse 20 gol üzeri yine rahat atar.

Geri
Üst Alt