Midtsjo ile hemen hemen aynı maliyete denk geldi üstelik hem Türk hem de daha genç Midtsjo'den kat ve kat daha iyi oynar.1 tek pas olarak gerisinde o da bu kadrodayken pek sırıtmaz bence.Midtsjo'ye verilen şans Berkan'a verilmeli diyorum ben..

Midtsjo ile hemen hemen aynı maliyete denk geldi üstelik hem Türk hem de daha genç Midtsjo'den kat ve kat daha iyi oynar.1 tek pas olarak gerisinde o da bu kadrodayken pek sırıtmaz bence.Midtsjo'ye verilen şans Berkan'a verilmeli diyorum ben..

Mitzö gibi topu dikine taşıyamıyor maalesef

Ayrıca pas oyununda da çok vasat kalıyor bence berkan bu kadar yeteneksiz değil yani iki videoyu karşı karşıya koysak eski takımındaki berkan ile dağlar kadar fark var Cimbomlu Berkan’ın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bence sadece defansif olarak değil ofansif olarak da verim verebilir

mesela iç sahada yoğun baskı yapmak istersen torreira-berkan-sergio orta sahası kurup, kanat forvet mertens-kerem/yunus yapabilirsin

hem yerli avantajı olur hem tempo sorunu olmaz

önde baskı yapabilirsin bu kadroyla. Alanya maçıda bunun için uygun maç mesela

çöp ilan edilmemeli. gelişime açık dinamik topçudur Berkan, faydalı olabilir bize. her oyuncu yıldız olacak diye bişey yoktur.

Açıkçası Kazım'ın sol beki götürebileceğini sanmıyorum. Pva üzerinden değerlendiriliyor ama Pva zaten kötü diye eleştiriyoruz. Kazım'ın defansif olarak çok eksiği olduğu bariz ve hücum olarak da Pva'dan fazlası yok. Bek bile sayılmaz aslında bir kaç maça eleştiriler başlar.

Sırf yerli diye riske gireceksek Berkan'ı Torrent'in yaptığı gibi ileride oynatmak ve takıma dinamiklik kazandırma fikri bana daha fazla denenmeye değer geliyor. Geçen sezon başındaki Berkan şu takımda oynar, yeter ki hoca değerlendirmeyi bilsin. En azından o şansı hak ediyor.

Sözüm meclisten dışarı ama 1 maç iyi top oynadı diye 11e yazıldı, 1 maç kötü oynasa aynı kişiler çöp ilan edecek geçen yıl olduğu gibi.

Berkan sürekli 11de düşünülecek biri değil, rotasyon için çok iyi oyuncu ama.

sakatlığa, yabancı sınırına göre vs elbet 11 çıkabilir fakat ana planda as oyuncu olamaz bence

Berkan rotasyon oyuncusudur bu konuyu konusmustuk. Haa kendini gelistirir, goze batar iyi isler yapar ya da bizdeki bir eksikligi doldurur o zaman belki. Kastamonu macinda az cok kipirdandi diye 11'e yazanlari mantikli olmaya davet ediyorum. Henuz beklemekte yarar var haa gorev verilir sonrada oyuna girer o ayri ki zaten o yuzden takimda tutuldu.. Yasi ve yerli olusu sebebiyle. Zaten kendisi de gitmek istememis, kazanci yuzunden. Neyse, bekleyip gorecegiz.

Bu arada Kastamonu maçı üzerinden yazmadım yorumumu, o maç üzerinden oyuncu değerlendirmek hatalı olur zaten.

Ayrıca pas oyununda da çok vasat kalıyor bence berkan bu kadar yeteneksiz değil yani iki videoyu karşı karşıya koysak eski takımındaki berkan ile dağlar kadar fark var Cimbomlu Berkan’ın

+1

Midtsjo elimizde dikini oynayan 2-3 isimden biri. Son mac o da kotuydu orasi ayri ama yine de akilda kalan birkac dikine cikisini hatirliyorum. Berkan boyle bir oyuncu degil her ne kadar potansiyeli olsada. Son mac disinda ben begeniyorum Midtsjo ki son mac begendigim oyuncu yok gibi birsey. Inanilmaz kotuyduk..

Biraz daha az kalas oynayabilirse iyi futbolcu olur ama şu haliyle 2 maç sonra söver taraftar buna.

bence sadece defansif olarak değil ofansif olarak da verim verebilir

mesela iç sahada yoğun baskı yapmak istersen torreira-berkan-sergio orta sahası kurup, kanat forvet mertens-kerem/yunus yapabilirsin

hem yerli avantajı olur hem tempo sorunu olmaz

önde baskı yapabilirsin bu kadroyla. Alanya maçıda bunun için uygun maç mesela
Mertens kanatta oynamaz bu yaşından sonra kanat oynatmak oyuncuyu heba etmektir. Geri kalan dediklerine sonuna kadar katılıyorum sadece mertens yerine rashica koyarsak sağlam baskılı bir iç saha takımı oluruz.

Aynen Alanya’da en önemli özelliği ara paslarıydı, bizde özgüven kaybetti. Totalde 30-40 profesyonel maç yapıp Galatasaray’a geldi, çok da anormal değil durumu. Düzenli rotasyonda kalırsa seneye daha oturaklı olabilir oyunu.

Mertens kanatta oynamaz bu yaşından sonra kanat oynatmak oyuncuyu heba etmektir. Geri kalan dediklerine sonuna kadar katılıyorum sadece mertens yerine rashica koyarsak sağlam baskılı bir iç saha takımı oluruz.

savunma yardımı beklemeden iç kanat forvet gibi oynatırsak oynar

çizgiye fazla basmasına gerek olmayacak

Geri
Üst Alt