Solbek denendiği tek portekiz maçında biraz kötü oynayayımda beni solbekte bidaha oynatmasınlar gibi bir ruh hali vardı

İkna edilirse idare edebilir aslında da kim ikna edecek,kim antrenman yapacak verilen izinlerden takım toplanamıyoki maçtan maça toplanıyoz anca

Gönül veren kardeşime gönülden inanıyorum
images (63).webp

Rıdvan Yılmaz. Genç, yerli, yeterli bir oyuncu. Rangers'ta çok şans bulamıyor, devre arası yakasına yapışıp almak lazım.
Temelde mantıklı bir öneri. Ancak 1. Rıdvan benim de favorim olan 3-4-3 / 3-5-2 formatlarına daha uygun yapıda, hücum yönü iyi, defans yönü zayıf bir oyuncu ve Okan Hoca dörtlü savunmanın farklı versiyonlarında ısrar edeceğini net şekilde belirtmişti. 2. Bizim kadar BJK da yerli mecburiyetinden muzdarip; bu sebeple de transfer ettiğimiz Abdülkerim ve Kazımcan' ı ilk isteyen onlardı zaten. TR ye dönme ihtimali olursa onlar ister, Rıdvan da orayı tercih eder muhtemelen...

Anca orta saha elemanlarına rotasyonda dinlendirmek için kullanılabilir ama formadan da aşırı uzak kalmaması lazım 3.04 maçta bir oynasın işte

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anca orta saha elemanlarına rotasyonda dinlendirmek için kullanılabilir ama formadan da aşırı uzak kalmaması lazım 3.04 maçta bir oynasın işte

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üstündeki gerginliği hala atamamış maalesef. Son 20 dk falan anca oynar

Özgüvenini toparlıyor gibi.

Geri
Üst Alt