- 1 Ağustos 2009
- 47.050
- 49.352
- 4.878
Bu arada Berkan sol bek oynasın önerisi çok gülünçtü.
Gece çok gülmüştüm
Gece çok gülmüştüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen kendi haline güll. Evde köle gibisinBu arada Berkan sol bek oynasın önerisi çok gülünçtü.
Gece çok gülmüştüm
Barış beni özelden zorluyo hadi onuru darla diye
Dedeyi mıhlamanın zamanı geldi de geçiyor bileBarış beni özelden zorluyo hadi onuru darla diye
Bu G.Veren e inandin mi. Yaziklar olsunDedeyi mıhlamanın zamanı geldi de geçiyor bile
Gönül veren kardeşime gönülden inanıyorumBu G.Veren e inandin mi. Yaziklar olsun
Gönül veren kardeşime gönülden inanıyorum
Temelde mantıklı bir öneri. Ancak 1. Rıdvan benim de favorim olan 3-4-3 / 3-5-2 formatlarına daha uygun yapıda, hücum yönü iyi, defans yönü zayıf bir oyuncu ve Okan Hoca dörtlü savunmanın farklı versiyonlarında ısrar edeceğini net şekilde belirtmişti. 2. Bizim kadar BJK da yerli mecburiyetinden muzdarip; bu sebeple de transfer ettiğimiz Abdülkerim ve Kazımcan' ı ilk isteyen onlardı zaten. TR ye dönme ihtimali olursa onlar ister, Rıdvan da orayı tercih eder muhtemelen...Rıdvan Yılmaz. Genç, yerli, yeterli bir oyuncu. Rangers'ta çok şans bulamıyor, devre arası yakasına yapışıp almak lazım.
Üstündeki gerginliği hala atamamış maalesef. Son 20 dk falan anca oynarAnca orta saha elemanlarına rotasyonda dinlendirmek için kullanılabilir ama formadan da aşırı uzak kalmaması lazım 3.04 maçta bir oynasın işte
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi