Berkani sol bek deneyelim yerine oynayan sol bekimiz şu anda ligin en çok asist yapan oyuncusu olmadığına göre ...

Berkan sol bek oynasin onerisini guluc bulanların önerilerini de dinlemek isteriz!!

Gülünc bulmuyorum ama ben bu topcu devsirme olayindan oldum olasi nefret ediyorum ve hic tasvip etmiyorum acikcasi.

Sirf sol ayakli diye Berkan'in sol bekte denenmesinin istenmesine anlam da veremiyorum. Oynasin da temel bilgisi olmadigi icin ofsayti bozdursun da gol yiyelim o zaman görürüm ben burada bek oynasin diye tutturanlari.

Bu Kazimcan denen cocugu ne diye aldik biz, illa bekte yerli olacaksa onu düzenli oynatalim bir onu görelim önce derim ben. Tasdemir'den nefret ederim ama onu bile daha önce koyarim sol beke.

kadroya bile giremiyorlar üstat. son durumları nasıl falan hiç bilmiyorum
Defansif olarak hata yapmasınlar yeter. Kimsenin beklentisi yüksek olmaz. Sınırdan dolayı oynadıklarını herkes bilecek. Bir de Berkan Portekiz maçında sol bek oynadı galiba. Orada nasıl oynamıştı ben izlemedim.

Direkt Kazım veya Taşdemir oynasın. Niye fantezi yapıyoruz ahbap? Berkan da yerinde oynasın oynayacaksa
Solbekte Kazımcan ve Taşdemir' den daha verimli olabileceği ihtimalinden hareket ediyoruz ki çok afaki bir beklenti de sayılmaz hani...

Orada tutunabilirse, Midtsjo ve/veya Oliveira' dan mahrum kalmayacağız; yabancı kısıtı uğruna Berkan' ı sahaya sürebilmek adına. Esas önemli kısmı orası oluyor bu denklemde...

Solbekte Kazımcan ve Taşdemir' den daha verimli olabileceği ihtimalinden hareket ediyoruz ki çok afaki bir beklenti de sayılmaz hani...

Orada tutunabilirse, Midtsjo ve/veya Oliveira' dan mahrum kalmayacağız; yabancı kısıtı uğruna Berkan' ı sahaya sürebilmek adına. Esas önemli kısmı orası oluyor bu denklemde...
berkan saga sola caterpillar gibi dönüyor ama üstat bekde adam kacirirsa dönene kadar golü yeriz sanki!

Taşdemir' i bu sezon hiç izlemedim. Kazımcan ise alt lig seviyesi için bile yetersiz kalacak kadar güvensiz görüntü veriyor. Yanlış yatırım olduğunu düşünüyorum hatta. Umarım yanılırım, çok genç ve sonradan defansa devşirilmiş bir futbolcu, belki seviye atlar diye umacağız...

Berkan ağır kalır hızlı kanatların karşısında. Orta sahada bile pozisyonu kaybediyor bazen. Sol bekte neler yapacağını düşünmek bile istemiyorum.

Defansif olarak hata yapmasınlar yeter. Kimsenin beklentisi yüksek olmaz. Sınırdan dolayı oynadıklarını herkes bilecek. Bir de Berkan Portekiz maçında sol bek oynadı galiba. Orada nasıl oynamıştı ben izlemedim.
izlemedim ama hatırlamıyorum. kağıt üstünde mantıklı geliyor da tekniği pek iyi olmadığı için problem yaşayabilir. bilmiyorum çaresiz kaldık bir mevkiyi türk yapmak lazım öyle ya da böyle

izlemedim ama hatırlamıyorum. kağıt üstünde mantıklı geliyor da tekniği pek iyi olmadığı için problem yaşayabilir. bilmiyorum çaresiz kaldık bir mevkiyi türk yapmak lazım öyle ya da böyle
Bence birkaç maç direkt Kazım'ı atalım gitsin. Sonra Kerem'e döneriz yine.

Çarkı çevirebilmek için fazladan bir mevkiiyi yerli yapmak gerektiği konusunda uzlaşalım bir defa...

Muslera-Okan olayını geçiniz...Yerli stoper tandemi de olmaz...Yabancı orta saha oyuncularımız ayarında yerli kimse zaten yok...Ligin belki de en iyi iki sağbeki bizdeyken yerlisi düşünülmez...Alınabilecek kanat ve santrfor da yok...

Geriye bir tek solbek kalıyor mantıken. Berkan kesin başarılı olur demiyorum ancak denensin istiyorum; tutarsa piyango gibi bir şey olur. Yoksa da yine dönüp dolaşıp Uğur Çiftçi' ye çıkıyor o yol maalesef. Alternatif mevkii ve isim öneren varsa buyursunlar, oradan devam edelim...

Berkan ağır kalır hızlı kanatların karşısında. Orta sahada bile pozisyonu kaybediyor bazen. Sol bekte neler yapacağını düşünmek bile istemiyorum.
Direkt Kazım veya Taşdemir oynasın.

Yav bu ikisi çok mu hızlı. Taşdemir denilen herif rakibi orta sahada bırakıp geriye yürüyen adam. 15 senedir de bizde, has güzel maçbaşı oynatıyorduk neyine fantazi deneyip buna kim sözleşme verdi yav.

Bana kalsa şuan o mevkide 3'ü de birbirinin aynı kalitede.

Sol bek olarak başarılı olur mu bilemem ama orta sahada Midstjö başlayacaksa bu maçta onun yerine Berkan ı oyuna alıp yanında yabancı kanat oyuncularımız Rashica veya Yusuf dan birisini de oyuna alabiliriz

Çarkı çevirebilmek için fazladan bir mevkiiyi yerli yapmak gerektiği konusunda uzlaşalım bir defa...

Muslera-Okan olayını geçiniz...Yerli stoper tandemi de olmaz...Yabancı orta saha oyuncularımız ayarında yerli kimse zaten yok...Ligin belki de en iyi iki sağbeki bizdeyken yerlisi düşünülmez...Alınabilecek kanat ve santrfor da yok...

Geriye bir tek solbek kalıyor mantıken. Berkan kesin başarılı olur demiyorum ancak denensin istiyorum; tutarsa piyango gibi bir şey olur. Yoksa da yine dönüp dolaşıp Uğur Çiftçi' ye çıkıyor o yol maalesef. Alternatif mevkii ve isim öneren varsa buyursunlar, oradan devam edelim...
Rıdvan Yılmaz. Genç, yerli, yeterli bir oyuncu. Rangers'ta çok şans bulamıyor, devre arası yakasına yapışıp almak lazım.

Geri
Üst Alt