Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Berkani sol bek deneyelim yerine oynayan sol bekimiz şu anda ligin en çok asist yapan oyuncusu olmadığına göre ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
!!!O iş halloldu. Okan Hocaya direktif verdim, kalecimiz bundan sonra Yunus; Rashica ve duruma göre Mata sağ kanat oynayacak![]()
Direkt Kazım veya Taşdemir oynasın. Niye fantezi yapıyoruz ahbap? Berkan da yerinde oynasın oynayacaksaBerkan sol bek oynasin onerisini guluc bulanların önerilerini de dinlemek isteriz!!
VasatBerkan sol bek oynasin onerisini guluc bulanların önerilerini de dinlemek isteriz!!
Berkan sol bek oynasin onerisini guluc bulanların önerilerini de dinlemek isteriz!!
kadroya bile giremiyorlar üstat. son durumları nasıl falan hiç bilmiyorumDirekt Kazım veya Taşdemir oynasın. Niye fantezi yapıyoruz ahbap? Berkan da yerinde oynasın oynayacaksa
Defansif olarak hata yapmasınlar yeter. Kimsenin beklentisi yüksek olmaz. Sınırdan dolayı oynadıklarını herkes bilecek. Bir de Berkan Portekiz maçında sol bek oynadı galiba. Orada nasıl oynamıştı ben izlemedim.kadroya bile giremiyorlar üstat. son durumları nasıl falan hiç bilmiyorum
Solbekte Kazımcan ve Taşdemir' den daha verimli olabileceği ihtimalinden hareket ediyoruz ki çok afaki bir beklenti de sayılmaz hani...Direkt Kazım veya Taşdemir oynasın. Niye fantezi yapıyoruz ahbap? Berkan da yerinde oynasın oynayacaksa
berkan saga sola caterpillar gibi dönüyor ama üstat bekde adam kacirirsa dönene kadar golü yeriz sanki!Solbekte Kazımcan ve Taşdemir' den daha verimli olabileceği ihtimalinden hareket ediyoruz ki çok afaki bir beklenti de sayılmaz hani...
Orada tutunabilirse, Midtsjo ve/veya Oliveira' dan mahrum kalmayacağız; yabancı kısıtı uğruna Berkan' ı sahaya sürebilmek adına. Esas önemli kısmı orası oluyor bu denklemde...
Berkan ağır kalır hızlı kanatların karşısında. Orta sahada bile pozisyonu kaybediyor bazen. Sol bekte neler yapacağını düşünmek bile istemiyorum.Solbekte Kazımcan ve Taşdemir' den daha verimli olabileceği ihtimalinden hareket ediyoruz ki çok afaki bir beklenti de sayılmaz hani...
Orada tutunabilirse, Midtsjo ve/veya Oliveira' dan mahrum kalmayacağız; yabancı kısıtı uğruna Berkan' ı sahaya sürebilmek adına. Esas önemli kısmı orası oluyor bu denklemde...
izlemedim ama hatırlamıyorum. kağıt üstünde mantıklı geliyor da tekniği pek iyi olmadığı için problem yaşayabilir. bilmiyorum çaresiz kaldık bir mevkiyi türk yapmak lazım öyle ya da böyleDefansif olarak hata yapmasınlar yeter. Kimsenin beklentisi yüksek olmaz. Sınırdan dolayı oynadıklarını herkes bilecek. Bir de Berkan Portekiz maçında sol bek oynadı galiba. Orada nasıl oynamıştı ben izlemedim.
Bence birkaç maç direkt Kazım'ı atalım gitsin. Sonra Kerem'e döneriz yine.izlemedim ama hatırlamıyorum. kağıt üstünde mantıklı geliyor da tekniği pek iyi olmadığı için problem yaşayabilir. bilmiyorum çaresiz kaldık bir mevkiyi türk yapmak lazım öyle ya da böyle
Solbek olarak aldigimiz ve solbek oynamasi icin aldigimiz Kazim'in denenmesi makul bir oneri olsa gerekBerkan sol bek oynasin onerisini guluc bulanların önerilerini de dinlemek isteriz!!
Direkt Kazım veya Taşdemir oynasın.Berkan ağır kalır hızlı kanatların karşısında. Orta sahada bile pozisyonu kaybediyor bazen. Sol bekte neler yapacağını düşünmek bile istemiyorum.
Rıdvan Yılmaz. Genç, yerli, yeterli bir oyuncu. Rangers'ta çok şans bulamıyor, devre arası yakasına yapışıp almak lazım.Çarkı çevirebilmek için fazladan bir mevkiiyi yerli yapmak gerektiği konusunda uzlaşalım bir defa...
Muslera-Okan olayını geçiniz...Yerli stoper tandemi de olmaz...Yabancı orta saha oyuncularımız ayarında yerli kimse zaten yok...Ligin belki de en iyi iki sağbeki bizdeyken yerlisi düşünülmez...Alınabilecek kanat ve santrfor da yok...
Geriye bir tek solbek kalıyor mantıken. Berkan kesin başarılı olur demiyorum ancak denensin istiyorum; tutarsa piyango gibi bir şey olur. Yoksa da yine dönüp dolaşıp Uğur Çiftçi' ye çıkıyor o yol maalesef. Alternatif mevkii ve isim öneren varsa buyursunlar, oradan devam edelim...