Torreira ile ikili olup Oliviera'yı öne attığımız formasyonu da görmek isterim. Önde bir yabancıya yer açılır böylece.

+ ayrica o kisa surede 1 pas hatasi yapti. Donusu iceri orta yaptilar adam disari vurmasa burada linc yiyordu hakli olarak.
Yav pas hatasi yapabilirsin, herkes yapabilir bunu bence gozlerinde buyutmemek lazim fakat son dklarda organisasyonu pres yapicam diye bozmak kadar sacma bir hareket bu seviyede olmamali. Birde 2-1 ondeyiz yani

Sol beke çekilmesi facia olur.

Çok ağır kalır orada.

Berkan için tek mevki stoper olabilir. Orta saha için yetmeyen tekniği orada onu öne çıkartır.

Yatıp kalkıp 3-4 ay markaj çalışmalı. Daha dar alanda hem çok koşmak zorunda da değil o tempo ile orayı doldurabilir

Berkan gördüğüm kadarıyla takımı gayet güzel sahiplenmiş. Sacha, Dubois, Gomis gibi Fransızca konuşan sporcularla da ilişkisi iyi ve takımdaşlık/arkadaşlık konusunda da Sergio Oliviera ile epey aktif gördüm kendisini. Önemli şeyler bunlar..

Geçen sezonda belirtmiştim bir kaç kez, Berkan’ı kaliteli 11de görmeden silmek yazık olur. Gerek yerli kontenjan zımbırtısı gerek yapılan yatırım. Bu takım oynadıkça daha iyi olacak, Berkan falanda daha iyi gözükeçek

Yüksek dirençli maçlarda Mertens sola kırılan şekilde kullanılırsa hem Dubois hem de Mertens'in arkasını toplamak için ideal isim Berkan. Yerli olarak da mecburiyet.

6e9ad1fc076bdbf8fdad58a4d451aecd2224884.jpg

Yüksek dirençli maçlarda Mertens sola kırılan şekilde kullanılırsa hem Dubois hem de Mertens'in arkasını toplamak için ideal isim Berkan. Yerli olarak da mecburiyet.

Ekli dosyayı görüntüle 178924

katılıyorum. ADS deplasmanında denenebilir. ADS sürekli hücum deneyen hızlı geçişleri çok iyi yapan takım

berkan-torreira yapıp geçişleri engellemek lazım

Geri
Üst Alt