- 12 Şubat 2010
- 5.064
- 1.351
- 1.748
Torreira ile ikili olup Oliviera'yı öne attığımız formasyonu da görmek isterim. Önde bir yabancıya yer açılır böylece.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav pas hatasi yapabilirsin, herkes yapabilir bunu bence gozlerinde buyutmemek lazim fakat son dklarda organisasyonu pres yapicam diye bozmak kadar sacma bir hareket bu seviyede olmamali. Birde 2-1 ondeyiz yani+ ayrica o kisa surede 1 pas hatasi yapti. Donusu iceri orta yaptilar adam disari vurmasa burada linc yiyordu hakli olarak.
TorreiraToreyranin yanında sırıtmaz o kadar bence. Bı denemek lazım
Bir de gidip rakip kaleciye filan basmasın mümkünse
Torreira
Midtsjo sergio
Rashica ıcardi mertens
Ben de bunu görmeyi çok istiyorum ama malesef türko sıkıntımız var.
Okan, Abdülkerim, Kazımcan birlikte oynayınca bu kadroyu görürüz bence.Torreira
Midtsjo sergio
Rashica ıcardi mertens
Ben de bunu görmeyi çok istiyorum ama malesef türko sıkıntımız var.
valla torreiranında topla ilişkisi öyle muazzam değil bununla bir araya gelirlerse geçen seneye dönerizMidsyoyu ben de görmek istiyom ama 3 yerli sıkıntılı.
1 kanat tr
Abdul/emin
Berkan
Okani oynatacağını düşünmuyom
valla torreiranında topla ilişkisi öyle muazzam değil bununla bir araya gelirlerse geçen seneye döneriz
Berkan bu belli olmazToreyra taylandan 50 kere daha iyi olduğu için geçen seneye döneceğimizi sanmıyorum renktas
Yüksek dirençli maçlarda Mertens sola kırılan şekilde kullanılırsa hem Dubois hem de Mertens'in arkasını toplamak için ideal isim Berkan. Yerli olarak da mecburiyet.
Ekli dosyayı görüntüle 178924
berkan ve gol atmak mıBerkan kaleye yakın olsa gol bile atar ve yerli olması büyük avantajjj
berkan ve gol atmak mı