Tertemiz performans iki kişilik oynuyor.

Asıl önemli olan böyle tempolu adamlar genelde kazma olur.

Fakat Berkan bu yüzden çok değerli. Ayağı da çok temiz.
Berkanlar kazma, takoz, odun olmazlar renktaş; naif ruhlu, şairane, teknik adamlar olurlar ki forumda yazdığım dörtlükler bunu ispatlar nitelikte.

Taylan çıktıktan sonra daha iyi oynadı. Daha evvel yazmıştım burada yanyana oynamaktan ziyade birbirlerini ikame edecek şekilde kullanılırsalar daha iyi olur.

Berkanlar kazma, takoz, odun olmazlar renktaş; naif ruhlu, şairane, teknik adamlar olurlar ki forumda yazdığım dörtlükler bunu ispatlar nitelikte.
Yok kardeşim adamın adına bir şey söylemiyorum mesela Giresun'da 24 numara Flavio var.

Tempolu sert oyuncu ama kazma. Onu demek istiyorum. Berkan o yüzden değerli.

Melo'yu da diğer ön liberolardan ayıran en önemli özelliği ayağının çok temiz olmasıydı.

öne oynamaktan korkmaması lazım

darida filan gibi bir adam

ama öne oynarsa başka seviyeye gelir

Şu öne oynama durumunu oyuncu eksikliği zannediyorsunuz alakası yok. Baskı altında yerleşme sorunu bu. Takımın geneliyle alakalı yani.

Adam tam bir dinamo. Mancini olsa Ceyhun yerine Berkan’ı prensi yapardı. Tekniği , pas becerisi, top kapma becerisi vasatın bir tık üstü. Bizim orta saha içinse çokça yeterli. Taylan yerine daha savaşçı bir os ile oynarsa fark yaratacağını düşünüyorum.

Şu öne oynama durumunu oyuncu eksikliği zannediyorsunuz alakası yok. Baskı altında yerleşme sorunu bu. Takımın geneliyle alakalı yani.

bu da olabilir

berkanda kafa fazla geriye bakıyor gibi geldi şimdilik ama pas kaybı yapmamak için de olabilir ya da pas alternatifi olmadığı için de

korkmadan çalışması lazım

Dk 90 da bile hala koşuyordu top neredeyse oraya gidiyor koşu mesafesi istatistiğini çıkarırlarsa bugün 12'den aşağı koşmamıştır.

orta saha çok yeni, her sene değişti zaten ilk defa 3 tane bonservisli topçumuz oldu. ileriye de mustafa gibi bi istasyonu yerleştirebilirsek ilerde daha iyi oluruz. şu an o tecrübesizlikten bütün orta sahaların canı yanıyor.

Geri
Üst Alt