Çok gayretli tempolu ama sanki çok becerikli değil florya antrenmanlari sonrası temposunu kaybetmez umarım

Gedson eğer gelirse birlikte lige çok fazla olurlar çok hoşuma gidiyor oynadığı oyun biraz first touch top sürme dikine gitme gibi konularda geliştirirse kendini çok farklı şeyler konuşuruz hakkında

Tek gördüğüm eksigi uzun paslarinda biraz sert pas veriyor izlediğim kadariyla genelde gayet basarili kendini gelistirirse cok daha iyi yerlere gelir

bir pozisyonda sanırım kılınç'ın pasında bomboş kalmışken topu ayaklarından kaçırdı. kontrol edebilse sol tarafında babel bomboştu ve belki de gol olacaktı.

skordan ve marcao'dan ötürü umursanmadı ama ciddi bir hata aslında. bu fırsatları harcamamak lazım.
Orda biraz yorgunluktu galiba kaçırdı topu
Bir pozisyonda da Fatih hoca uyardı biraz sakin diye
Bir iki taç çizgisinde ekstra basmıştı
Kart uyarısı yaptı
Enerjisi muazzam ama hücum için gücünü daha efektif kullanmalı

süper lig’de ilk haftanın en çok mesafe kat eden oyuncusu 12 bin 945 metreyle galatasaraylı berkan kutlu. altaylı cebrail karayel 12 bin 712 metreyle ikinci. cebrail’in depar mesafesi (25 km/h üstü hız) 545 metre, bu alanda açık ara lider. cebrail 27 de depar atmış.(veri: ınstat)

süper lig’de ilk haftanın en çok mesafe kat eden oyuncusu 12 bin 945 metreyle galatasaraylı berkan kutlu. altaylı cebrail karayel 12 bin 712 metreyle ikinci. cebrail’in depar mesafesi (25 km/h üstü hız) 545 metre, bu alanda açık ara lider. cebrail 27 de depar atmış.(veri: ınstat)
Böyle devam ederse Melo gibi efsane olur
Hakikaten dediği gibi idolüm dedi aynı onun gibi hareketleri filan

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

12-13 km arasi birseyler kosmustur

Cok faydali oynuyor

12 bin 945 metre kosmus

Belliydi zaten basmadik yer birakmadi ve Berkan’in ortalamasi zaten alanyaspor da oynarken da 12 km idi

Yanina Gedson gibi mesela Biraz daha tempolu bir oyuncu gelse cok iyi bir Orta sahamiz olacak

Salih-siopis-Berkan Orta sahasi ile bayagi yüksek tempo da oynadi alanyaspor

Berkan Bizde 3. Macina cikti ve takim olarak tempo sorunumuz olmadi cunku Berkan Özelikle dinamik oyun konusunda elinden geleni yapiyor

Ama sadece Berkan ile olacak is degil bu

sadece tempoya değil berkan kimse dayanamaz

top kullanmayı da geliştirmek lazım takım olarak

berkan da bireysel olarak bu konuda çalışmalı

first touch, top gelmeden düşünme, yön değiştirme görebildiğim eksikler

Herif 10 kişi kalınca müthiş bir mücadele gösterdi Alanya'da da böyleydi ama bu kadarını da beklemiyordum.. İlk sen conson maçındaki yetenekli görüntüsünü ise 2 maçtır biraz kaybetti artık sistemsizlikten mi çok koşmaktan mi bilemiyorum gerçi dün ilk yarı enerjisi yerindeyken de kötüydü top kullaniminda..
Yukarda arkadaş güzel tespit yapmış First touch ve hizli dusunmede ben de yetersiz buldum ama enerjisi ziyadesiyle mutlu etti..Yolu açık olsun..

Istatistigini bende gordum az once. 13km ustunde kosmus. Buraya kadar super ve dinamik. Ancak teknik acidan kendini gelistirmesi gerekiyor. Biraz daha fazla sorumluluk almasi gerekiyor. Ozellikle geride oyun kurarken ya da rakip onde baski yaparken. Taylan-Berkan ayni anda zorlaniyoruz su kurguda.

Muthis bir oyun kuran sol-stoper potansiyeli var.

Ozellikle Marcao satilip, Gedson alinirsa, yabanci kurali acisindan hem defans hem orta saha olusmus olur.

Berkan 'ın transfer edildiğinden beri sağ veya sol iç değil Taylan 'la birlikte ikili orta saha gibi oynaması gerektiğini bas bas söylüyordum dün maça sağ iç gibi başladı ama özellikle Taylan 'ın tek kalıp Giresun 'un baskılarında Luyindama & Taylan 'la çok fazla geriden çıkarken top kaybı yaptığımız için bayağı maçın 30. dakikalarında Berkan & Taylan ikilisini merkezde yanyaya ikili orta saha gibi izledik ki oyunun bize doğru dönmesi de hemen hemen aynı dönemdi

Böyle bir durumda Taylan & Berkan ikilisinin enerjileriyle top kullanma becerileriyle derin top atma becerileriyle hiçbir sorun yaşayacağımıza inanmıyorum özellikle işin defansif tarafında Berkan veya Taylan 'ın tek kaldığı durumdan daha iyi ikili katkı alacağımıza inanıyorum. Ama şu varki özellikle bu ikilinin çok daha fazla dönen topları toplaması ve yay civarından şutlar denemesi gerekiyor

Sezon başladı 3-4 maç sonra çok şükür bu ikiliyi yanyana kullanma fikrini denedik sahada inşallah bu ikili birlikte oynadıkça daha da iyi olacağına inanıyorum. Dediğim gibi özellikle geçen sene Gedson 'un yaptığı gibi dönen topları merkezde toplayan oyuncular bu ikili olması lazım bir de doğrudan merkezden şut tehditi olacak oyuncular olması gerekiyor

Saçma sapan sol stoper deniliyor. Çok güzel bir ortasaha var ama vasat stoper oynatalim istiyorsunuz.

seneye 150 milyona tayland yapar
A85A568F-87D2-44A6-995E-C3AFC180731D.webp

Pva Boey Berkan gibi oyuncular sayesinde 13 veya 14 kisi gibi oynuyoruz adamlar her yerde sag bek baiyorsun sag acik gibi Sol bek bakiyorsun sol acik gibi berkan ortasaha ama bi bakiyorsun son dakikalarda stoper gibi top cikariyor.Bu tip oyuncularin yanina Gedson gibi tempolu bir oyuncuyu daha eklersek zaten rakibe nefes aldirmayacagiz.Bu nedenle rakip son dakikalarda oyundan dusecek..

Geri
Üst Alt