Yerine biri alınmazsa kötü olur. Yerine iyi biri alınsa da ne yapacağı belli değil. Yeni transferlerin 1/5 i ancak takıma uyum sağlıyor.

Tielemans ile başlayan transfer sezonu dedikodularımız son gün kimseyi alamayıp eldekini de göndermekle geçti.
Okan hocam hala diyorki belirsiz karar veremedik bilmiyoruz vs kem küm..
Çoookk ilginç çoookk!

İyi bir cimbomluydu kral ama topçuluğu için aynı şeyi söylemek mümkün değil gitmesi bir kayıp değil bunu kayıp hale getirebilecek yönetim ve hoca olur ancak bize sağladığı ekstra bir şey hatırlamıyorum.

valla karakter olarak seviyordum, şu YouTube’a atılan içeriklerde gayet pozitif, sevecen, eğlenceli bi çocuk

hakkında hayırlısı olsun bakalım

efendi işine saygılı bir çocuk. her zaman da elinden geleni yapmaya çalıştı bu karakterleri bulmak zor oluyor ama değersiz oluyorlar tabi trde

Yazık oldu..

Yolun açık olsun aslan parçası.

1693510530449.webp

Çok kötü başladı sezona böyle olsun istemezdik ancak harbiden berbat futbol oynadı son maçlarda. Çok fazla eleştirdim ağzımıza geleni söyledik yerlilerden en yeteneksiz kendisiydi. Tamam hepsi doğru ancak bu şunu değiştirmiyor;

Taraftar olarak her 2-3 sene de bir yabanci yıldız hastalığına tutulup yerlileri itin götüne sokuyoruz oyunları inanılmaz düşüyor bu adamların. Yok profesyonel olacak da yok saha dışına kulak asmayacak oyununu oynayacak bilmem ne hikaye kardeşim bu adamlar duygusal. O statta homurdanirsan bu adamlara karşı 2 ay konstanre ol o maça iki pas hatanda ıslıklanirsan o maç toptan kaçmaya yer ararsin. Bizim taraftar başarıya aç bu kadar başarıya rağmen. Şampiyonlar ligini alsak sonraki sene ulan dünya kupasını niye alamıyoruz der bizim taraftar. Çok büyük zarar veriyor bu durum takıma özellikle iç saha maçlarında. Evimizde bile yıllardir aradığımız futbolu atak organizasyonlarını göremiyoruz kör değiliz. Futbolcular risk alamıyorlar. En basiti kerem en son çalım attığı maçı hatırlamıyorum dikkatle izleyin son 10 maçını sıfır riskle icardiye uzun top atıp üzerindeki baskıyı icardiye aktarıyor. Deplasmandaki maçlarda daha iyi kerem mesela.

Velhasıl henüz sezon başı özellikle lig için yerli oyunculara karşı homurdanmalar kesilmeli bu çocuklar arada taraftar tarafından onurize edilmeli. Çok beklediğimiz zahalar falan ortalıkta yok Yıldız fetişine bir süre ara verelim lütfen!!!

Geri
Üst Alt