Bu sezon içinde bizde 500 dakikadan fazla oynamış. Genoa'da ilk maçı 33 dk. süre almış. Başka da oynatilmamiş. Galatasaray'da gördüğü değeri Genoa'da göremiyor. Yedeğin yedeği durumunda. Top oynatmadan geri gönderecekler bu gidişle.
Kusura bakma da zaten Berkan Galatasaray seviyesinde topcu degil. Oynatmamalarini cok kolay anliyorum.

kimlerden medet umuyoruz ulan yabancı sınırı

Eğri oturup dogru konusalım. muhtemelen akşam stoperde kaan abdulkerim oynayacak.dolayısıyla boey ve torreira ; alternatifleri (kaan ayhan) olmadığı için bu maç 11 çıkacaklar. torreira'yı dinlendirebilecek yedek yok elimizde. Berkan bu işi öyle ya da böyle görüyordu. Şu anda torrerıra alternatıfsızlıkten her maca cıkıyor.

Tabi oyuncunun ısrarla gıtmekle ıstedıgı soylenıyor , eger durum buysa bir daha da gelmemeli. Yanı su durumda bırakıp gittiyse , kendısı genoana da efsane olarak kalabılır.

Satmak için kiralık gönderdiklerimizden geri döneceğini düşündüğüm oyuncu. Umarım kendisini gösterir de Berkan'dan da iyi para kazanırız. Artık Eyüp Aydın, Gürpüz gibi yeteneklerde geldi. Kaan Ayhan'da orta sahada iyi oynuyor. Kendisi de Avrupa'ya gitmeyi çok istiyordu. Umarım iyi oynar da kalıcı olur.

bunun opsiyonu zorunlu mu degil mi? ona göre gülecegim cünkü

Roma'ya karşı oynuyor şu an. Mancini'den dirsek yedi hatta.

2023-09-28.png

İzlemiyorum ama istatistiklerine bakınca oyuna girdikten sonra baya iyi oynuyor gözüküyor 7.0 puanı var şu an Roma'ya karşı 2-1 öndeler.

Berkan bu dinamizmle çok sırıtmaz gibi Genoa'da. Bizde ne oynuyorsa onu oynuyor ama takım kompakt olduğu için iyi görünüyor. Bunu yazarken 3'ü de attılar.

Berkan 3-1 Paredes

4-1 oldu atağı başlatan pas Berkan'dan geldi. 75'ten sonra izlemeye başladım Berkan çok iyi oynuyor ama hala hücumda sonuç kısmında kötü bir tane gayet iyi pozisyon geldi yararlanamadı. Messias'ta çok iyi oyuncu bu arada.

Genoa şanslıymış 1-1'den sonra 2 orta sahası sakatlandı Berkan ve Thorsby girdi maçı aldılar.

Geri
Üst Alt