Hafta sonu kesin 11 başlar formayı kaptı gibi gözüküyor. Yolun açık olsun aslanım sana her zaman inandım inanmayada devam edeceğim.

Hep savunduk hem de geçen sene Mayıs'ta bile savunduk

Dönecek ayrıca, Genoa €4m falan vermez. Yeter ki döndüğünde bizde oynamak istesin

Sınır kalksa bile lazım böyle adamlar (kaldı ki aslında yabancı sayılıyor UEFA listesi perspektifinden)

Roma karşısında şu performansı devam ettirirse sudan ucuza gidecek muhtemelen bundan sonra formayı kaptı başarılarının devamını diliyorum bizim taraftarımızın genelinden görmediği sevgiyi umarım orada görür.

Topcu degil demiyorum ama GS topcusu degil. Bu da beni zirto yapiyo herhalde.

4-1 oldu atağı başlatan pas Berkan'dan geldi. 75'ten sonra izlemeye başladım Berkan çok iyi oynuyor ama hala hücumda sonuç kısmında kötü bir tane gayet iyi pozisyon geldi yararlanamadı. Messias'ta çok iyi oyuncu bu arada.

Mesiasin hikayesini okumuştum herif ilk profesyonel maçına 27 yaşında çıkmış serieD veya Serie Cde olması lazım.. 25 yaşında falan bildiğin amatordeymis

Adamın olayı sadece çalışkanlık değil ki

Hızlı çıkarken orta mesafe pasları da çok iyi

Baklava 4-4-2'de solda veya üçlü orta sahada solda süper iş yapardı ikisinde de doğru düzgün izlemedik çocuğu. Rose hoca gelse takımın bankosuydu şu an.

Adamın olayı sadece çalışkanlık değil ki

Hızlı çıkarken orta mesafe pasları da çok iyi

Baklava 4-4-2'de solda veya üçlü orta sahada solda süper iş yapardı ikisinde de doğru düzgün izlemedik çocuğu. Rose hoca gelse takımın bankosuydu şu an.

Bazı topçular devamlı oynadıkça form tutar bazılarını devamli oynatirsan göze batar ihtiyaç duyduğunda oynatirsin ve fayda saglar Berkan 2. tanıma uyuyor..

2 metre önüne pas verememesini ve maçta 20 tane pozisyon hatası yapmasını çok özlediniz sanırım.
Valla şahsen ben hiç de özlemedim.
Yıllardır izlediğimiz, bildiğimiz adam olmasa Berkan'dan değil de Milinkovic Savic'ten filan bahsediliyor zannedilecek. Bizde oynarken yapılan yorumlardan şöyle bi derleme yapsam neler çıkar Allah bilir.
Yerine 2 tane 18-19 yaşında Türk oyuncu da alınmışken, max küme düşmeme/orta sıra takımlarında oynayabilecek ve bizde tutunamayacağını defalarca belli etmiş 25 yaşına gelmiş bir oyuncudan hala beklentinin olması komik bir durum.
Velhasıl kelam, 4 milyon müthiş para. İnşallah ülkemizi yurt dışında temsil etmeye devam eder.

Bazı topçular devamlı oynadıkça form tutar bazılarını devamli oynatirsan göze batar ihtiyaç duyduğunda oynatirsin ve fayda saglar Berkan 2. tanıma uyuyor..
Bence her topçuya düzenli oynamak yarıyor yaşlı veya müzmin değillerse

Esas problem şu ki Berkan belirli rollerin oyuncusu ve her maçı domine etmesi gereken bir takımda sık sık o roller gereksiz oluyor. Fakat üçlü orta sahada onu sürekli oynatacak kurguyu bile bulabilirdik, yanına bir regista bir de ceza sahasına koşular atan yaratıcı bir orta saha koyarak örneğin

yunus da berkan da bi gün bizi abad edecek oyuncular olur mu pek zannetmiyorum ama iyi taktisyenlerin elinde 2 hafta filan geçirip hemen daha verimli olacak şekilde kullanılmaları hoşuma gidiyor. berkan'ın maçı izledim 60 dakikada 15 kere filan topa değmiştir belki adam ama hakikaten seyri değiştiren oyunculardan oldu, biraz şansı olsa golü de atacaktı. berkan özellikle kendi yarı sahasında ne kadar az topla buluşursa o kadar fayda veren oyuncu. hücum preste de iyi adam markajında da. ama berkan'ı 6 numaraya koyup hadi oyun başlat dersen ne onu verimli yapar, ne de esas fark yaratan kendine has işlerini.

şimdi okan hoca da yokluktan orda kullanıyodu bişey demeyim diyecem de arkadaş elinde kaan ayhan vardı kıştan beri, aldın ilk trabzon maçınd da orta sahaya attın elemanı 20 dakika şov yaptın. hiç mi ikna olmadın da bu çocuğu konya deplasmanında orta saha başlatıp hem kaan'dan, hem de berkan'dan soğuttun adamı yav.

neyse bu saatten sonra hakkında hayırlısı olur umarım. yunus gibi gitse de kalsa da 2 ay öncesinden çok daha hayırlı bi yere çıkar heralde bundan sonraki kariyeri. genoa'da firesiz oynamasını dilerim bu saatten sonra.

Bence her topçuya düzenli oynamak yarıyor yaşlı veya müzmin değillerse

Esas problem şu ki Berkan belirli rollerin oyuncusu ve her maçı domine etmesi gereken bir takımda sık sık o roller gereksiz oluyor. Fakat üçlü orta sahada onu sürekli oynatacak kurguyu bile bulabilirdik, yanına bir regista bir de ceza sahasına koşular atan yaratıcı bir orta saha koyarak örneğin
Berkan'ın büyük takımda olamama nedeni bitirici yönünün aşırı kötü olmasında. Berkan asla bir 6 no olamaz çünkü bunun için pozisyon alması, zamanlaması, oyun okuması yetersiz. Berkan 8 oynar ön alan presi yapar, ceza sahasına girer, koşu atar. İşte problemde ceza sahasına girişlerde veya çevresinde topu alınca-kapınca gerek pas gerekse bitiricilik konusunda topu çok kötü kullanması. Geçiş oynayan, topla fazla oynama fırsatı olmayan takımlarda ön alan presi, çok koşması, direnci, geriden iyi derin pasları ile iyi oynar ama büyük takımda buna ekstralarda koymak lazım oluyor ilk 11 için. Lakin Berkan sezon içinde kullanabileceğin belirli maçlarda mutlaka işine yarayacak yedekte olması her zaman faydalı olacak bir oyuncu.

Berkan ve Midtsjo'yu göndermek hata degildi ama yerlerine 3 senedir doğru düzgün top oynamamış Demirbay ve Ndombele'yi almak büyük bir hata.
Transfer icin 200 300 kisilik bir oyuncu havuzumuz var denilip aralarindan 3 senedir doğru düzgün top oynamamış Demirbay ve Ndombele'nin secilmesinin sebebi bu oyuncular icin daha once ödenmiş yüksek bonservis ücretleri herhalde. Daha once 32 milyona transfer olmuş oyuncuyu biz 2 milyona aldık demek icin transfer yapılmaz.

Berkan'ın büyük takımda olamama nedeni bitirici yönünün aşırı kötü olmasında. Berkan asla bir 6 no olamaz çünkü bunun için pozisyon alması, zamanlaması, oyun okuması yetersiz. Berkan 8 oynar ön alan presi yapar, ceza sahasına girer, koşu atar. İşte problemde ceza sahasına girişlerde veya çevresinde topu alınca-kapınca gerek pas gerekse bitiricilik konusunda topu çok kötü kullanması. Geçiş oynayan, topla fazla oynama fırsatı olmayan takımlarda ön alan presi, çok koşması, direnci, geriden iyi derin pasları ile iyi oynar ama büyük takımda buna ekstralarda koymak lazım oluyor ilk 11 için. Lakin Berkan sezon içinde kullanabileceğin belirli maçlarda mutlaka işine yarayacak yedekte olması her zaman faydalı olacak bir oyuncu.
Yoo işte dediğim kurguda, örneğin Berkan - Kimmich - Ödegaard yapsak orta sahayı uçuşa geçeriz.

Yoo işte dediğim kurguda, örneğin Berkan - Kimmich - Ödegaard yapsak orta sahayı uçuşa geçeriz.
Kimmich- Ödegaard- herhangi biri yapsakta uçuşa geçeriz o Berkan'a has bir şey değil ki. Ben Berkan'ın kendisini ceza sahası ve çevresindeki kararlarda gerçekleştirmediği sürece büyük takımda ilk 11 oyuncu olacağını hiç sanmıyorum. Faydalı rotasyon oyuncusu ise her türlü olur.

Geri
Üst Alt