- 17 Eylül 2018
- 20.832
- 23.666
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hem Demirbay'in hemde Ndombele'nin çok kotu transferler oldugunu düşünüyorum. Sergio'nun yerine daha garanti bir oyuncu alırsın, Sergio'yu gönderip Demirbay'i yerli statüsünde oynayabileceği icin alternatif olsun diye alırsın, bunu anlarım. O zaman farklı bir alternatif olsun diye Ndombele kumarinida oynayabilirsin. Bunları yapmadan Sampiyonlar ligine iki kumar transferle gidiyorsan bu çok kotu bir planlamadır. Planlamada degil aslında, öylesine yapilmis iki transfer.Begenmiyorlarsa koca bir sezon niye oynatsinlar. Leverkusende oyuncu mu yok.
Hayır ben bir seyi iddia etmiyorum ki eden sensin. Yok para verdiler altında kalmamak için vs diye konuya giren sensin.
Kİmse kötü oynayan bir adama o kadar süre vermez. Bekledikleri performansı vermemiştir o ayrı o kadar kötü oynasaydı bu süreleri vermezlerdi.Sorun sure almamis olması degil, oynadigindaki çok kotu performansı. Sure almasının en büyük sebebi verdikleri yüksek bonservis ücreti zaten. 3 4 milyona almış olsalardı çoktan gönderirlerdi.
Ama olur mu ya futbolcu değil diyenler vardı.Berkan Demirbay değişikliği bize bir şey katmadı. Keşke kalsaydı. Neyse ki Kaan tuttu ortada yoksa işimiz çok zordu