Genoalılar çok beğenmiş. Zaten enteresan bir takım kurdular hocası da bir dönem (2010-15 arası) sürekli bize yazılan eski İtalyan golcü Alberto Gilardino

İtalya ilginç bir hoca & topçu jenerasyonu yakaladı. Kulüp sahipleri de yavaş yavaş modern çağa ayak uydurdu çoğunlukla. Ben 3-5 yıla ciddi bir atılım bekliyorum

Begenmiyorlarsa koca bir sezon niye oynatsinlar. Leverkusende oyuncu mu yok.

Hayır ben bir seyi iddia etmiyorum ki eden sensin. Yok para verdiler altında kalmamak için vs diye konuya giren sensin.
Ben hem Demirbay'in hemde Ndombele'nin çok kotu transferler oldugunu düşünüyorum. Sergio'nun yerine daha garanti bir oyuncu alırsın, Sergio'yu gönderip Demirbay'i yerli statüsünde oynayabileceği icin alternatif olsun diye alırsın, bunu anlarım. O zaman farklı bir alternatif olsun diye Ndombele kumarinida oynayabilirsin. Bunları yapmadan Sampiyonlar ligine iki kumar transferle gidiyorsan bu çok kotu bir planlamadır. Planlamada degil aslında, öylesine yapilmis iki transfer.
Bu sene planlı yapılan tek transfer Angelino transferi, onun disindaki yapılan butun transferler ya fırsat transferi yada öylesine yapilmis transferler gibi gözüküyor

Son düzenleme:
Berkan Kutlu teknik bir oyuncu değil. Pes etmeyen, kondisyonu yüksek bir oyuncu. Sahanın her yerinde olan, şikayet etmeyen, yorulmayan, sakatlanmayan, trip atmayan birisi. Tam bir askerdir, rütbesi erdir. Onbaşı yaparsanız sırıtır.

Gittiği yerde başarılı olur umarım, karakterini severim. İnsanlığını beğenirim. Yardım kuruluşlarında adı yer alır.

Sorun sure almamis olması degil, oynadigindaki çok kotu performansı. Sure almasının en büyük sebebi verdikleri yüksek bonservis ücreti zaten. 3 4 milyona almış olsalardı çoktan gönderirlerdi.
Kİmse kötü oynayan bir adama o kadar süre vermez. Bekledikleri performansı vermemiştir o ayrı o kadar kötü oynasaydı bu süreleri vermezlerdi.

Gilardino iti oynatsana herifi

yine yedek olarak basladi

girdi aslan parcasi, erkek gibi oynuyor

gs formasinin altinda goruruz ins bidaha bir gun

dümdüz topçu. sadece koşuyor. bonservisini alacaklarını sanmıyorum. bari biraz futbol aklını geliştirip, taktik v.s. öğrenip öyle gelsin.

Berkan Demirbay değişikliği bize bir şey katmadı. Keşke kalsaydı. Neyse ki Kaan tuttu ortada yoksa işimiz çok zordu

Berkan Demirbay değişikliği bize bir şey katmadı. Keşke kalsaydı. Neyse ki Kaan tuttu ortada yoksa işimiz çok zordu
Ama olur mu ya futbolcu değil diyenler vardı.

Bugün kadroda olsa son 35 dakika sahaya atsak enerjisiyle gene rakibi rahatsız eder prese katkı sağlardı yerine Kerem Demirbay alınmış gibi oldu tamamen eksi yazar. Pres yapacak futbolcuyu yolladık topla oynayan oyuncu aldık set oynamıyoruz ki büyük saçmalık yapıldı.

gidişiyle bize kaan ayhan'ı kazandırdığı için kendisine teşekkür ederiz

ne demirbaydan ne ndombeleden berkan kadar katkı alamadık daha

dün mesela 60 gibi girseydi orta sahayı dinamizmle biraz ayakta tutabilirdi

Geri
Üst Alt