Ben öyle 1 şey mi demişim ulan :D

1701014254563.webp

Herifleri kiralıyoruz bizim verdiğimizden daha az süre veriyorlar skandal yaw. Emin ve Ross dışında düzenli oynayan yok
Metehan, Emin, Ross ve Dubois forma giyiyor. Yunus ve Zaniolo sakat olmadiklari sürece hep forma buldular. Son ikisi muhtemelen opsiyonlari kullanilacagi icin bize dönmeyecek.

Diger oyuncularin kayda deger bir performansi yok. Klasik olarak ilk kampa götürüp sonra bir yerlere veririz digerlerini seneye.

Ben Berkan'a 1 tepki göstermedim reis.Aldığı maaşa göre rotasyondaki katkısı güzel.Beim Kerem'i sevmeme nedenim Yabancı Kural'ından dolayı şımarmış olması.Kötü de olsa oynayacağını bildiği için kendini düzeltmiyodu.Hemen de takımın kaptanı yaptılar bu daha da çok şımarttı.Ayakları yere basmalı bence oyuncuların.Taraftar kötü oynarsa oyuncu 1-2 maç ıslıklar daha sonrasında ise oyuncu bu sıkıntıları kaldırıyosa devam eder ki Berkan dediğin gibi gazetecinin hedefi olduğu için çok tepki çekti.Okan hocaya güveniyom ben gelirse onu iyi kullanır rotasyonda iyi de katkı alır.Bu havayı da gördükten sonra o da gelmek ister.Çünkü orda hocası oyuna bile almıyo bazı maçlarda..
Ben bu kaotik ortama yerli futbolcunun geri dönmek isteyeceğini sanmıyorum.
Bize biraz lay lay lom geliyor bu çocukları yaşadıkları psikolojik baskı ve mobbingin haddi hesabı yok.

Son yıllarda yerli futbolcuları itin bir tarafına sokma üzerimize yok.
Hadi bunun gözü kapandı diyelim menajeri aptal değildir bazı şeylerin farkında olmasalar yerliler kaçarak gitmezdiler.
Bir galatasaray maçı sonrası sosyal medyada 15 dakika dolanması yeterli.
Kazım için kerem için yazılanlar ortada.

Geri gelip boey performansı göstermeli ki eleştirilmesin, bunun için de müthiş keriz olması gerekir. Daha farklı oyuncuları linçleyelim daha sırada barış, halil, abdülkerim, jr akman, eyüp falan var.
Bunları bir set linç edelim sonra ikinci tura başlarız elbet

Geri gelsin devre arası olivierayi gönderip bir 10 no aliriz

Ben bu kaotik ortama yerli futbolcunun geri dönmek isteyeceğini sanmıyorum.
Bize biraz lay lay lom geliyor bu çocukları yaşadıkları psikolojik baskı ve mobbingin haddi hesabı yok.

Son yıllarda yerli futbolcuları itin bir tarafına sokma üzerimize yok.
Hadi bunun gözü kapandı diyelim menajeri aptal değildir bazı şeylerin farkında olmasalar yerliler kaçarak gitmezdiler.
Bir galatasaray maçı sonrası sosyal medyada 15 dakika dolanması yeterli.
Kazım için kerem için yazılanlar ortada.

Geri gelip boey performansı göstermeli ki eleştirilmesin, bunun için de müthiş keriz olması gerekir. Daha farklı oyuncuları linçleyelim daha sırada barış, halil, abdülkerim, jr akman, eyüp falan var.
Bunları bir set linç edelim sonra ikinci tura başlarız elbet
Bu oyuncuların İcardi'den Zaha'dan Mertens'ten örnek alması gerekiyo.İcardi'yi çok kez ıslıkladılar rakip takımlar ama aldırış etmeden oyununu oynadı.Zaha'nın Mancjester United örneği de var.Mertens denilince aklıma o Barcelona maçındaki gol sevinci sonrası ıslıklar geliyo.Bunu birazda kendilerinin istemesi gerek.Sonuçta bu futbolcuların çoğu Türkiye A Milli Takım'ına çağrılan oyuncular..

Devre arası dönebilir

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu oyuncuların İcardi'den Zaha'dan Mertens'ten örnek alması gerekiyo.İcardi'yi çok kez ıslıkladılar rakip takımlar ama aldırış etmeden oyununu oynadı.Zaha'nın Mancjester United örneği de var.Mertens denilince aklıma o Barcelona maçındaki gol sevinci sonrası ıslıklar geliyo.Bunu birazda kendilerinin istemesi gerek.Sonuçta bu futbolcuların çoğu Türkiye A Milli Takım'ına çağrılan oyuncular..
Doğru diyorsun da orada kulüp beklentisi ve menajerlerin devreye girdiğini düşünüyorum.

Futbolcu ne kadar çabalarsa çabalasın bireysel olarak bir yere kadar. Kulüp olarak bu işlerin peşine düşmek gerekiyor.
Sonra çocuk dönüp bakıyor kendisine beş para etmez denilen adamın hala bir yerlerde atıp tuttuğu kulübün onu yalvartamadığı perişan edemediği, genel kurulda hakkında işlem başlatılmaması gibi şeyler göremeyen oyuncuyu toparlayamazsın. İstediği kadar güçlü olsun yarırım yaptığın icardi kafası rahat olsun diye ligin ortasında İtalyaya Arjantine giderken nasıl kulübün arkasında olduğunu hissediyorsa bu çocuklar zayıf halka olduğunu düşünüp aidiyetini kaybediyor.
Kendimden örnek vereyim ben inanılmaz güçlüyümdür inatçı bir kişiliğim de var kolay kolay yıkılmam ama birisi benim hakkımda atıp tuttuktan sonra o terbiyesizlikten sonra ilk genel kurulda ihraç için savunması alınmazsa koyu taraftarlığımız bırakıp çeker giderim.
Maalesef durduramazsın kimseyi de.
Herkes çok güçlü olacak diye kaide de yok ve kerem örneği yıllarca nelet çekip geldiğinde kötü 3 ay geçirdi diye olanlara bak birde bu bölge değiştirildikten sonra artarak devam edip sanki forvet arkası oynayamamasının problemi kendisiymiş gibi götü sivilceli 150 kiloluk herif ağzından tükürük saçarak seni ölümüne eleştirsin.
Yıllarca yapılan şerefsizliğe baskılara dayanabilmiş bu çocuk artık dayanamıyor demektir.
Berkan için de benzer problemler var ne yaşadılar ne hale geldiler bilemeyiz.

İnanılmaz müthiş rezil bir ortam var maalesef.

Galatasaray seviyesinde asla olmayan gelmemesi her iki tarafinda hayrina olan bir isim. Zira bulundugu takimda aldigi/alamadigi surelerde bunun kaniti. Ayrica, saskinlikla okuyorum ve hala geri gelsin diyenler var :) Yerli kotasi olmasi su ligde, bu formayi giymesi ancak hatir gonul iliskis ile aciklanabilirdi.

Kendi gitmek istedi muhtemelen. Burnu sürtecektir iyi olur. Bize lazım kulübede dursun 31-32 yaşına kadar.

Bunlar ellerindeki şanstan haberleri yok. Dandik genoada bile forma alamayacak kadar yeteneksiz birinin gelmesini istemem.
O kadar kötü değil kullanışlı bir herif doğru rolde. Herkes ana plan oyuncusu olmak zorunda değil. Çok iyi karakter, Cimbomlu, ucuza oynuyor daha ne olsun. Torreira'yı falan dinlendirme fırsatı sunar. Yerli sayılıyor

vay arkadaş tek bir 90 dakikası bile yok kaç aydır

nelerle sınanıyoruz şu kural yüzünden, Abdülkerim harici yerlilerin hiçbiri şans bulamaz muhtemelen bu liglerde

O kadar kötü değil kullanışlı bir herif doğru rolde. Herkes ana plan oyuncusu olmak zorunda değil. Çok iyi karakter, Cimbomlu, ucuza oynuyor daha ne olsun. Torreira'yı falan dinlendirme fırsatı sunar. Yerli sayılıyor
yerli sayılıyor ne ula herif milli takım topçusu zaten

sanki özbek fln :asd:

yerli sayılıyor ne ula herif milli takım topçusu zaten

sanki özbek fln :asd:
UEFA müsabakalarında yabancı sayılıyor o yüzden o şekilde yazdım. Hatta esas gitmek isteme sebebi UEFA listesine yazılmayacak olmasıydı sanırım. Yabancı sınırı kalkarsa salabiliriz. Ben zaten eskiden beri Portekiz usulü sınır istiyorum

Zaten özgüven sorunu vardı bu saatten sonra sittin sene hayır gelmez, satılmalı.

Geri
Üst Alt