- 1 Mayıs 2018
- 57.924
- 48.697
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metehan, Emin, Ross ve Dubois forma giyiyor. Yunus ve Zaniolo sakat olmadiklari sürece hep forma buldular. Son ikisi muhtemelen opsiyonlari kullanilacagi icin bize dönmeyecek.Herifleri kiralıyoruz bizim verdiğimizden daha az süre veriyorlar skandal yaw. Emin ve Ross dışında düzenli oynayan yok
Ben bu kaotik ortama yerli futbolcunun geri dönmek isteyeceğini sanmıyorum.Ben Berkan'a 1 tepki göstermedim reis.Aldığı maaşa göre rotasyondaki katkısı güzel.Beim Kerem'i sevmeme nedenim Yabancı Kural'ından dolayı şımarmış olması.Kötü de olsa oynayacağını bildiği için kendini düzeltmiyodu.Hemen de takımın kaptanı yaptılar bu daha da çok şımarttı.Ayakları yere basmalı bence oyuncuların.Taraftar kötü oynarsa oyuncu 1-2 maç ıslıklar daha sonrasında ise oyuncu bu sıkıntıları kaldırıyosa devam eder ki Berkan dediğin gibi gazetecinin hedefi olduğu için çok tepki çekti.Okan hocaya güveniyom ben gelirse onu iyi kullanır rotasyonda iyi de katkı alır.Bu havayı da gördükten sonra o da gelmek ister.Çünkü orda hocası oyuna bile almıyo bazı maçlarda..
Bu oyuncuların İcardi'den Zaha'dan Mertens'ten örnek alması gerekiyo.İcardi'yi çok kez ıslıkladılar rakip takımlar ama aldırış etmeden oyununu oynadı.Zaha'nın Mancjester United örneği de var.Mertens denilince aklıma o Barcelona maçındaki gol sevinci sonrası ıslıklar geliyo.Bunu birazda kendilerinin istemesi gerek.Sonuçta bu futbolcuların çoğu Türkiye A Milli Takım'ına çağrılan oyuncular..Ben bu kaotik ortama yerli futbolcunun geri dönmek isteyeceğini sanmıyorum.
Bize biraz lay lay lom geliyor bu çocukları yaşadıkları psikolojik baskı ve mobbingin haddi hesabı yok.
Son yıllarda yerli futbolcuları itin bir tarafına sokma üzerimize yok.
Hadi bunun gözü kapandı diyelim menajeri aptal değildir bazı şeylerin farkında olmasalar yerliler kaçarak gitmezdiler.
Bir galatasaray maçı sonrası sosyal medyada 15 dakika dolanması yeterli.
Kazım için kerem için yazılanlar ortada.
Geri gelip boey performansı göstermeli ki eleştirilmesin, bunun için de müthiş keriz olması gerekir. Daha farklı oyuncuları linçleyelim daha sırada barış, halil, abdülkerim, jr akman, eyüp falan var.
Bunları bir set linç edelim sonra ikinci tura başlarız elbet
Doğru diyorsun da orada kulüp beklentisi ve menajerlerin devreye girdiğini düşünüyorum.Bu oyuncuların İcardi'den Zaha'dan Mertens'ten örnek alması gerekiyo.İcardi'yi çok kez ıslıkladılar rakip takımlar ama aldırış etmeden oyununu oynadı.Zaha'nın Mancjester United örneği de var.Mertens denilince aklıma o Barcelona maçındaki gol sevinci sonrası ıslıklar geliyo.Bunu birazda kendilerinin istemesi gerek.Sonuçta bu futbolcuların çoğu Türkiye A Milli Takım'ına çağrılan oyuncular..
Bunlar ellerindeki şanstan haberleri yok. Dandik genoada bile forma alamayacak kadar yeteneksiz birinin gelmesini istemem.Kendi gitmek istedi muhtemelen. Burnu sürtecektir iyi olur. Bize lazım kulübede dursun 31-32 yaşına kadar.
O kadar kötü değil kullanışlı bir herif doğru rolde. Herkes ana plan oyuncusu olmak zorunda değil. Çok iyi karakter, Cimbomlu, ucuza oynuyor daha ne olsun. Torreira'yı falan dinlendirme fırsatı sunar. Yerli sayılıyorBunlar ellerindeki şanstan haberleri yok. Dandik genoada bile forma alamayacak kadar yeteneksiz birinin gelmesini istemem.
yerli sayılıyor ne ula herif milli takım topçusu zatenO kadar kötü değil kullanışlı bir herif doğru rolde. Herkes ana plan oyuncusu olmak zorunda değil. Çok iyi karakter, Cimbomlu, ucuza oynuyor daha ne olsun. Torreira'yı falan dinlendirme fırsatı sunar. Yerli sayılıyor

UEFA müsabakalarında yabancı sayılıyor o yüzden o şekilde yazdım. Hatta esas gitmek isteme sebebi UEFA listesine yazılmayacak olmasıydı sanırım. Yabancı sınırı kalkarsa salabiliriz. Ben zaten eskiden beri Portekiz usulü sınır istiyorumyerli sayılıyor ne ula herif milli takım topçusu zaten
sanki özbek fln![]()