bugün bu olsa kaan oynamazdı muhtemelen

Belki 100 kez demişimdir Torreira-Berkan iş yapar Berkan-Oliveira-Mertens yapmaz çünkü 2 tane koşmayan mücadeleden kaçan adamın yükünü çekmek zorunda değil. Torreira'nın seviyesiyle Berkan'ın seviyesini ayırt etmek lazım ikisi kıyaslanamaz. Ayrıca Torreira bile tüm sezon Oliveira-Mertens bu durumda olsa o da söver yapacağınız işe der.
Boş yere ıslıklanmıştı o yüzden gitmesine sevinmiştim en azından değerini bilmeyenler değerini yokluğunda anlar.

Pasları kötü olabilir belki yetersizlikleri vardı ama dinamo gibiydi Torreira ile beraber oynadığı her maç iyiye gidiyordu Torreira arkada kalıp Berkan ön alan baskısına gidiyordu daha dengeli oluyorlardı.

Boş yere ıslıklanmıştı o yüzden gitmesine sevinmiştim en azından değerini bilmeyenler değerini yokluğunda anlar.

Pasları kötü olabilir belki yetersizlikleri vardı ama dinamo gibiydi Torreira ile beraber oynadığı her maç iyiye gidiyordu Torreira arkada kalıp Berkan ön alan baskısına gidiyordu daha dengeli oluyorlardı.
Her puan kaybından sonra konusu uplanacaksa işimiz var. Gittiği takımda doğru dürüst forma giymiyor.

Her puan kaybından sonra konusu uplanacaksa işimiz var. Gittiği takımda doğru dürüst forma giymiyor.
Puan kaybında değil genel haksızlık yapıldı Torreira-Kaan hariç elimizde elle tutulur hiçbir şey yok kısacası Oliveira'dan ne eksiği vardı ya da Ndombele'den ne eksiği vardı. Gittiği takım doğru olmayabilir ama burada rahatlıkla oynardı.

Puan kaybında değil genel haksızlık yapıldı Torreira-Kaan hariç elimizde elle tutulur hiçbir şey yok kısacası Oliveira'dan ne eksiği vardı ya da Ndombele'den ne eksiği vardı. Gittiği takım doğru olmayabilir ama burada rahatlıkla oynardı.
Geçen sene ligde 753 dakika oynamış bir rotasyon oyuncusuydu. Yapılan transferlerden sonra oynama ihtimalini düşük görüp kendi isteğiyle ayrıldı diyebiliriz.

Gittiği takımda aldığı sürenin altına düşmezdi bizde zira doğru dürüst oynadığı yok. İki taraf için de kayıp görünüyor şuan için.

Umarım toparlayıp göze girip ilk 11 oyuncusu olur. Bir yamuğunu görmedik, para kazandırarak gitmesi de artısı olur. Mücadele gücü olarak iyi seviyedeydi ama Kaan Ayhan'ın orta saha performansı olmasa yanmıştık.

Şu maçta bile oyuna almıyo hocaları.Devre arası geri çağırmak gerek..

Şu maçta bile oyuna almıyo hocaları.Devre arası geri çağırmak gerek..
oynayacam diye gaza gelip gitti, genoa'da oynayamiyorsa biz niye geri cagiralim onu anlamadim. Kalsa cogu macta 10-12 dakika falan forma giyerdi bizde

Kerem yerine buna küfredilsin diye mi. Duayen gazeteci diye geçinen herif alanen hedef gösterdi çocuğa. 2-3 milyona italyada hayatına devam eder
Ben Berkan'a 1 tepki göstermedim reis.Aldığı maaşa göre rotasyondaki katkısı güzel.Beim Kerem'i sevmeme nedenim Yabancı Kural'ından dolayı şımarmış olması.Kötü de olsa oynayacağını bildiği için kendini düzeltmiyodu.Hemen de takımın kaptanı yaptılar bu daha da çok şımarttı.Ayakları yere basmalı bence oyuncuların.Taraftar kötü oynarsa oyuncu 1-2 maç ıslıklar daha sonrasında ise oyuncu bu sıkıntıları kaldırıyosa devam eder ki Berkan dediğin gibi gazetecinin hedefi olduğu için çok tepki çekti.Okan hocaya güveniyom ben gelirse onu iyi kullanır rotasyonda iyi de katkı alır.Bu havayı da gördükten sonra o da gelmek ister.Çünkü orda hocası oyuna bile almıyo bazı maçlarda..

Genoa'nın hocası nerdeyse herkesi oyuna aldı 1 Berkan'ı almadı.Şimdi de golü yediler yeniliyolar ama gol iptal edilebilir..

Geri
Üst Alt